Eskişehirlilerin İYİ Parti projelerini ver politikasını beğendiğini ve Türkiye ortalamasının çok üstünde oy verdiklerini aktaran Arslan Kabukçuoğlu, “İYİ Parti 2. genel seçimlerine hazırlanmaktadır. İYİ Parti Eskişehir’de çok kıymetli milletvekilleri ile halkın karşısına çıkıyor. Türkiye’de en seçilesi milletvekili adayları İYİ Parti’nin listelerinde yer almaktadır. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim. İnanıyorum ki Eskişehirliler bu seçimde de İYİ Parti’den teveccühlerini esirgemeyecektir.” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ OLMASAYDI…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, cesurlar hareketinin lideri olduğunu hatırlatan Kabukçuoğlu, “Şöyle bir hayal edin: İYİ Parti olmasaydı, Cumhurbaşkanının kim olacağı tartışılmıyordu. Bu seçim usulen bir seçim olacaktı. Ne zaman Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde İYİ Parti Türk siyasi hayatında yer aldı, o zaman ülkemizde demokrasi rayına oturdu.” dedi. Ülkede güçlendirilmiş parlamenter sisteminin gereğini Akşener’in ortaya koyduğunu, muhalefetin, buna 4 elle sarıldığını sonrasında ise iktidarın bunu kabul ettiğini anlatan Kabukçuoğlu, “Hükümet mevcut sistemin revizyonundan 2 gün önce bahsetmek zorunda kaldı.” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI TÜKENMİŞTİR

Anketlerin tamamında Millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açık ara lider olduğunu belirten Arslan Kabukçuoğlu, şöyle konuştu: “Millet ittifakının rakibi Cumhur ittifakından bahsederken, tükenmiş bir ittifaktan bahsediyoruz. Pahalılık toplumu bitirmiş, kanını iliğini tüketmiştir. Aileler en zaruri ihtiyaçlarını dahi gideremiyorlar. İnsanların pahalılık karşısında buldukları çözüm, ihtiyaçlarını ertelemek şeklindedir. Bu erteleme gelişme geriliği olan çocuklarımıza, geleceğe olan ümidi kırılmış ailelere kısaca, Türkiye’nin geleceğinin yok olmasına mal olmaktadır. Partimizin mayasında çoluğun çocuğun rızkından keserek 50-100 TL aidatı ödeyen cefakâr vatandaşlarımızın büyük payları var. Onlar sayesinde partimiz sağlam bir yapıya sahiptir. Onlara minnetimiz sonsuzdur.”

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

İYİ Parti’nin Eskişehir’de kurucu il başkanı, seçilmiş il başkanı ve ilk milletvekili olduğunu dile getiren Kabukçuoğlu, “Her İYİ Partili gibi ben de, canla başla partimin başarılı olması için çalışacağım. İnanıyorum ki, ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği İYİ Parti’nin başarısına bağlıdır. Ülkemiz AK Parti iktidarından kurtulmaya mecburdur. İYİ Parti ve millet ittifakı, ülkemize layık olduğu idareyi getirecektir.” ifadelerini kullandı.

Editör: şenay Yıldırım