Kapüşonlu sweatshirt kadın modelleri hemen her zaman dikkat çekici bir etkiye sahiptir. Kadın sweatshirtleri yılın soğuk aylarının olmazsa olmazı olarak karşımıza çıkmaktadır. Kadın sweatshirt seçeneklerimiz arasında kapüşonlu sweatshirtler, bisiklet yaka sweatshirtler ve fermuarlı sweatshirtler bulunur. Ayrıca dikkatleri üzerine çekecek benzersiz tasarımlara ve baskılara sahip kadın kapşonluları da son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır.

Kadın sweatshirt modellerinin çoğu polar veya pamuktan yapılır. Kış mevsiminde oldukça popüler bir model olan kapüşonlu sweatshirt modelleri hemen her zaman popüler bir konumda yer alır. Bu modelin göğsünde iki cep, iki yan cep ve belin her iki yanında ikişer şerit cep vardır. Kullanılmadığında yukarı veya aşağı kıvrılabilen bir kapüşon ile tasarlanmıştır.

Uzun kollu, önü ve arkası düğmeli, pamuklu bir kazak olan hırka, soğuk havalarda genellikle gömlek veya bluz üzerine dış katman olarak giyilir. Kollar biraz farklı bir görünüm yaratmak için kıvrılıp düğmelenebilir veya bilekte düğmesiz bırakılabilir. Kapüşonlu sweatshirt kadın modelleri konusunda isabetli bir karar vermeyi istiyorsanız https://www.damlabutik.com.tr/kadin-kapusonlu-sweatshirt internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Editör: Mustafa YILDIRIM