Sıcak ve samim ortamda geçen ziyarete, Dernek Başkanı İrfan Ataman,Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu,Üyeler Murat Kazancı,Fahri Köksal ve Sebahattin Baylan katıldı.

Takım hakkında Sportif Direktör Hicabi Albayrak ve Teknik Direktör Turgay Karatekin’den bilgiler alan dernek yönetimi “Porsuk ile Harşit’in dostluğu adına oynanacak müsabakada oyunculara başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp 2.Başkanı Engin Şen, Eskişehirde hemşerileriyle birlikte olmaktan  kendilerini arayıp sormaktan çok mutlu olduklarını söyledi. 2.Başkan Engin Şen, Teknik Direktör değişikliği ile son dört haftadır yenilmediklerini galibiyet serisi yakaladıklarını, takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını dolayısıyla hocalarına ve oyuncularına güvendiklerini sözlerine ekledi.

Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’ın  dernek faaliyetlerinde porsuk ile Harşit’in dostluğunu önemsediklerini bu maçın da bu dostluğa bir halka ekleyeceğini belirterek “Takımda  Gümüşhaneli oyuncu var mı? Sorusuna cevap veren Sportif Direktör Hicabi  Albayrak “İki genç oyuncunun bulunduğunu bu oyuncuların çok yetenekli olduklarını ileride Kelkit’ten Milli Takıma oyuncu göndermenin en büyük arzuları olduklarını belirtti. Albayrak konuşmasında Altyapıya yönelik çalışmalar yaptıklarını özellikle Teknik Direktör Turgay Hocanın bu doğrultuda yönetim kurulumuzla birlikte Kaymakam ve Belediye Başkanı ile girişimleri olduğunu ifade etti.

Ziyaret birlikte resim çekilip Eskişehirspor karşısında takıma başarı dilekleriyle sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM