3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Millî Şuurun Uyanışı 3 Mayıs Milliyetçiler Günü ve Millî Şuurun Uyanışı

ESASDER üyelerinin yoğun katılım gösterdiği genel kurul, derneğin geleceğini şekillendirecek önemli bir adım olarak dikkat çekti. Yapılan seçimde mevcut başkan Kemal Kaya, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak güven tazeledi.

ESASDER, Eskişehir'in gastronomi ve yeme-içme sektöründe öncü bir dernek olarak faaliyet gösteriyor. Dernek, yerel aşçıları bir araya getirerek tecrübe paylaşımı, eğitim programları ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. 15 yıllık deneyimiyle ESASDER, Eskişehir'e damga vuran lezzetleri ve yaratıcı mutfak kültürünü desteklemeye devam ediyor.

Genel Kurul'da yapılan konuşmalarda, ESASDER'in başarılı bir şekilde sektörün gelişimine katkı sağladığı vurgulandı. Aynı zamanda, derneğin gelecekte daha da büyüyerek üyelerine daha fazla fırsat sunmayı hedeflediği belirtildi. Kemal Kaya, yaptığı konuşmada üyelere teşekkür ederek güvenlerini bir kez daha kazandığı için mutluluğunu dile getirdi. Ayrıca, kurucu başkanı olmak üzere aralarından vefat eden eski başkanlara da şükran ve teşekkürlerini sundu.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM