Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan gönüllüler vatandaşla sohbet ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun projelerini anlattılar. Gün boyu yaptıkları çalışma sonrasında 648 yeni gönüllü üye kaydı oluşturan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri karşılaştıkları yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ve Eskişehir’deki toplam üye sayılarının 1500 kişiyi geçtiğini belirttiler.

Eskişehir Kılıçdaroğlu Gönüllüleri “Ülke yangın yeri, karalıktan aydınlığa çıkmak için birlik olmak şart.Kimseyi ayrıştırmadan,ötekileştirmeden,sen ben demeden “biz” olma zamanı.Türkiye’yi hep birlikte karanlıktan aydınlığa çıkaracağız.Biz birlikte güçlüyüz.” ifadelerinde bulundular.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Eskişehir İl Koordinatörü Ali Şahin yaptığı açıklamada;
“Standımızı ziyaret ederek bizlere destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt’a, CHP başta olmak üzere diğer partililere ve yöneticilerine, STK üyelerine ve yöneticilerine,tüm Eskişehir halkına çok teşekkür ederiz.Bu onurlu ve şerefli yolda bıkmadan,usanmadan çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz,gümbür gümbür geliyoruz” dedi. 

Editör: Mustafa YILDIRIM