Firmamız tarafından gerçekleştirilen faizsiz ev alma avantajı herkese açıktır. Bütün kampanyalarımızdan ve avantajlarından yararlanmak için internet sitemizi kullanabilirsiniz. Faiz ödemeden sadece hayalinizdeki evi mi almak istiyorsunuz? Süreksiz masraflardan kaçınarak sadece eviniz için gereken bedeli ödeyebileceğini bir platform kurduk. Faizsiz ev alarak kendi evinizde yaşamaya başlayabilirsiniz. Faiz ödemeden, esnek geri ödeme seçenekleri ile ev almak isteyenler hiçbir sorun yaşamadan avantajlarımızdan yararlanabilir.

Kolayevim Nedir?

Kolayevim, herkesin hayalindeki eve ulaşmasını destekleyen bir platform olarak kuruldu. Kira öder gibi ev, arsa, taşınmaz alınmasını sağlıyoruz. Hedeflerimiz herkesin, istediği alana bir an önce kavuşması ve bu sırada herhangi bir sorun yaşamaması. Kolay evim olarak her zaman insanların eşit ve ideal 1 düzende yaşamalarını önemsedik. Bu sebep ile de kurduğumuz bu platformda ideal şartlarda ve en uygun şekillerde ev alımını ve arsa alımını destekliyoruz.

Geri ödeme noktasında esnek avantajlar sağlayarak herkesin istediği eve kısa sürede ulaşmasını ve satın almasını hedefliyoruz. Peşinat vererek ya da peşinat vermeden fark etmeksizin herkes ev sahibi olabilir. İsteyenler tasarruf programlarına girilirken, isteyenler ise doğrudan ev alımına yönelebilir. Herkes için her zaman en uygun olanı yaratmaya çalışıyoruz. Peşinatsız ev almak isteyenlere en uygun seçenekleri sunuyoruz.

Kolayevim ile Nasıl Faizsiz Ev Alınır?

Faiz ödemeden ev almak isteyenlerin yanındayız. Herhangi bir peşinat ve faiz talep etmiyor ve aynı zamanda sizlerin avantajlı ev satın alımından yararlanmanızı sağlıyoruz. Ama seçeneklerini sunarak ev sahibi olmanızı hedefliyoruz. Taksitle ev almak isteyenlerin, geri ödeme noktasında sorun yaşamak istemeyenlerin ve esnek ödeme planı oluşturmak isteyenlerin her zaman yanınızdayız. Üyelerimize sunduğumuz faizsiz ev alma seçeneklerimiz ise şu şekildedir:

·         Sıra tespitli tasarruf ile ev alma

·         Konut değer endeksli ev alma

·         Serbest planlı tasarruf ile ev alma

Taksitle ev alma yöntemlerimizi oluşturur. Bu yöntemler ile herkes kendisine en uygun seçenekleri değerlendirerek ev satın alabilir.

Faizsiz Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Faizsiz ev almanın birçok avantajı vardır. Hem sadece evin raporuna göre en uygun fiyat biçilir hem de ek masraflar maruz kalınmadan ödeme yapılır. Ev sahibi olmak istiyor ama gerekli bütçeyi faizlerden, ek masraflardan ve ödenen diğer tutarlardan dolayı olamayan herkesi destekliyoruz. Müşterilerimizi destekleyebilmek için ise faizsiz ev alma yöntemlerimizi hazırladık. Bu yöntemlerimiz ile kolay bir şekilde ev alınmasını sağlıyoruz. Senetle ev almak isteyenlere senet seçeneği, taksitli ev almak isteyenlere ise taksitli ev satın alma seçeneği sunuyoruz. Bütün avantajlarından yararlanmak için müşteri temsilcilerimize ulaşabilir ya da internet sitemizi inceleyebilirsiniz. Ev sahibi olmak isteyenler Kolayevim aracılığı ile kolayca ev alabilirler.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM