Bir kuruluş olarak, her zaman Türkiye'de Kosher Sertifikasyonuna uygun olarak çalışmayı seçebilirsiniz. Ancak uygulamada bağımsız bir tarafça sertifikalandırılmayı da seçebilirsiniz. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde Kosher Sertifikasyonunu seçmenin bazı önemli faydalarını birlikte görelim. Türkiye'de Kosher Belgelendirme Hizmetleri, kuruluşunuzun kaliteye inanılmaz önem verdiğini ve bunu bağımsız bir tarafça sürekli olarak kontrol ettirdiğiniz hedef onayına sahiptir. Kosher belgesi, kuruluşunuza olan güveni artırır. Türkiye'de Kosher Danışmanlık Hizmetleri ile daha yüksek işletme verimliliği elde edebilirsiniz. Türkiye Kosher Sertifikasyonu, kalite yönetimini iş görevlerinin gerekli bir parçası olarak gören kuruluşlar, genellikle bunu yapmayanlara göre daha yüksek bir işletme verimliliği elde ederler. Türkiye'deki Kosher Danışmanı, hizmetlerinizin kalitesini artırır ve personelinizin farkındalığını yükseltir. Türkiye'de Kosher kaydı, tüm organizasyon boyunca yapı, görev ve sorumlulukların netleştirilmesini sağlar. Türkiye'deki bu Kosher standardı, personelinizin birlikteliğini artırır. Bu da çalışma ortamını iyileştirir ve iş baskısını azaltır. Kosher Belgesi, sorunları zamanında tespit edebilir ve tanımlayabilir. Bu da gelecekte benzer hatalardan kaçınmak için hızlı bir şekilde adım atabileceğiniz anlamına gelir. Kosher Belgelendirmesi, personelinize, iş ortaklarınıza, müşterilerinize ve dış dünyaya müşteri memnuniyetinin işinizin merkezinde olduğunu açıkça gösterir. Türkiye'deki Kosher Danışmanı size olumlu bir organizasyon imajı verir.

Sizi rakiplerinizin seviyesine yükseltir, hatta belki bir seviye daha yukarı çıkarır. Türkiye'deki Kosher Hizmetleri, giderek daha fazla müşterinin tedarikçilerinin garantili bir kosher’e uygun olarak çalışmasını talep ettiğini görerek muhtemelen ticari çıkarlarınıza da uygundur.Koşer formülü, sertifikalı olduğunu onayladığımız belirli bir ürünün tarifidir. Her bir bileşen koşer sertifikası ile birlikte listelenir ve üretim yöntemi belirtilir. Kullanılan her bir bileşenin miktarını talep etmiyoruz ve bu bilgiler kesinlikle gizli tutuluyor. Bir ürünün formülü değiştiğinde, koşer yönetim sistemine girilebilmesi için yeni formülün gönderilmesi çok önemlidir. Formüller artık kâğıtsız programlar aracılığıyla gönderilebilmekte ve daha sonra Formül Departmanı ve denetleyici haham tarafından değerlendirilmektedir.

Türkiye’de birçok kuruluş Kaşerut ve Karşut kural ve yasalarına göre hareket etmektedir. Bunu belirlemenin en iyi yolu ise Koşer Sertifikasına sahip olmaktır. Türkiye’de İslami kesim çoğunlukta olsa da çok dinli bir ülkedir. Musevilik ise Türkiye’de yaygın olan dinlerin başında gelmektedir. Pek çok Musevi de kendi kurallarına göre yaşamak ve beslenmek istemektedir. Koşer Türkiye Sertifika hizmetleri de bu konuda oldukça yardımcı olmaktadır. Uluslararası kontrol gücüne ve denetleme yetkisine sahip kuruluşumuz Musevilikte Kareşut ve Karşut olarak adlandırılan yasalara uygun bir şekilde hareket etmektedir. Dışarıda hizmet veren yiyecek ve içecek mekânınız olabilir. Kosher kurallarına uygun bir şekilde üretim ve satışı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bunu resmiyete kazandırılması, geçerliliği ve güvenilirliği olması açısından Türkiye Koşer Belgesi’ne ihtiyacınız olmaktadır. Bu sayede müşteri potansiyelini ve güvenilirliğini elde edersiniz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak : https://star-k.com.tr/kosher-koser-turkiye

İletişim Bilgilerimiz

Telefon: +90 545 434 7001

E-Posta: [email protected]

Editör: Mustafa YILDIRIM