Kurulduğu ilk günden itibaren en kaliteli hizmetlerini güven içinde sunmakta olan firmamızdan kuşe etiket siparişlerini her zaman verebilirsiniz.

Kuşe etiket ürün çeşitleri ile her zaman alanında farkını ortaya koyan firmamız kaliteden ve güvenden taviz vermeden çalışmalarına devam etmektedir. Her türlü sektörde kullanımı mümkün olan bu tarz ürünlerin yapımında işinde uzman olan profesyonel ekibimiz özel tasarım, en son sistem teknolojik makineler ve özel teknikler kullanarak özenle hizmet vermektedir. Tüm kuşe etiket ihtiyaçlarınız için hiç zaman kaybetmeden firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Kuşe Etiket Nedir?

Teknolojinin gelişmesi sayesinde büyük kolaylıklar sunan etiket çeşitleri her türlü sektörde kullanılarak büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Barkod etiket çeşitleri arasından yer alan kuşe etiket kendinden yapışkanlı etiket üretiminde en çok kullanım sayısına sahip olan bir çeşit etiket türü olmaktadır. Kağıt bazlı etiketler arasında en çok tercih edilen etiket olan kuşe etiket özellikleri üst yüzeylerin parlak olmasından dolayı görsel olan etiket çıktıları alınabilir. Bu tarz etiketler üst tarafları parlatılarak kaplanmış kağıt yapışkan ve taşıyıcı ile bir araya getirilerek elde edilmektedir.

Çok fazla kullanım alanına sahip olan kuşe etiketler genel olarak parlak etiket kağıdı olarak da bilinmektedir. Üst tarafı parlak olan bu tarz ürünler görsel olarak çok daha şık ve estetik bir görüntüye sahip olmaktadır. Yüzeyleri parlak olduğundan daha az mürekkep emerler ve baskı standartlarını artmasını sağlar. Kuşe etiket sıcaklığa ve güneş ışınlarına daha dayanıklı olma özelliğine sahiptir. Her türlü sektörde kullanımı mümkün olan bu tarz ürünler için her zaman firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Birinci sınıf kuşe kağıttan üretimi sağlanan ürünler dijital baskı kullanılarak üretilmektedir. Her türü sektör için uygun olan ürünler için hiç zaman kaybetmeden firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Kuşe Etiket Özellikleri

Günümüzde etiketler farklı özelliklerde ve farklı amaçlarda kullanılmaktadır. Barkod etiket kullanımı her geçen gün daha fazla yaygınlaşarak çeşitleri arasında kuşe etiket özellikleri sayesinde çok daha fazla etkiye sahip olmaktadır. Bu tarz etiketler uygulama yerine ya da zeminlerine göre farklılık göstermektedir. Kuşe etiketlerin farklı yapışkan türleri olmasından dolayı sıcaklığa ve sıvıya karşı çok daha dayanıklı olmaktadır.

Kimyasal işlemlerden geçirilerek yüzeyleri parlak ve daha pürüzsüz bir şekilde olacaktır. Çok iyi bir şekilde depolanması halinde yaklaşık olarak 1 ile 2 yıl kadar hiç bozulmadan kalması mümkündür. Bu ürünlerde ribonsuz baskı yapılamaz ve bundan dolayı ilk olarak ribon ile baskısının alınmasına dikkat edilmelidir. Kuşe etiket özellikleri arasında iz bırakmaması ve soğuğa karşı dayanıklı olması tercih edilmesinde büyük rol oynar.

Parlak ya da yarı mat çeşitleri bulunmaktadır. Nemden ve sıvılara karşı korunması halinde depolama süresi üç kat daha fazladır. Rulo kuşe etiket çeşitleri depolama kolaylığı olduğundan çok daha fazla tercih edilmektedir. Her türlü sektörün aranılan etiketi olarak çok fazla talep gören bu tarz ürünlerin siparişlerini firmamıza verebilirsiniz. Firmamızdan aldığınız hizmetlerden kesinlikle memnun kalacaksınız.

Kuşe Etiket Fiyatları

7gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak müşteri hizmetleri veren firmamız ile her zaman iletişime geçmeniz mümkün olmaktadır. Pek çok sektör için son derece önemli olan bu tarz etiket siparişleri için her zaman kaliteli hizmetleri ile firmamız en doğru seçim olacaktır. Kullanım bakımından her zaman talep edilen kuşe etiket fiyatları firmamızda bütçeleri zorlamadan çok daha uygun olmaktadır. Fiyatlar sipariş sayısı, ürün ölçüleri gibi durumlara göre daha farklıdır.

Editör: Mustafa YILDIRIM