Toplantıya MAN Kamyon ve Otobüs’ten Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, HTA ve Top Used Direktörü Cumhur Kutlubay, Finans Direktörü Zeynep Kirkizoğlu ve Lokman Koçaslan Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Genel Müdür Ersel İşcan, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bora Berköz ve servis müdürleri katılım sağladı.  

Yaratıcı, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip olma misyonuyla yola çıkan, MAN markasının satış, servis, yedek parça ve 2. el hizmetlerini sunan Lokman Koçaslan Otomotiv;  Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve İzmir olmak üzere 4 lokasyonda, toplam 30.000 metrekare alanda hizmet vermektedir.

“HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRACAĞIZ”

Başarıları ve bu başarının temelleri hakkında konuşan Lokman Koçaslan Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bora Berköz, “Lokman Koçaslan Otomotiv ekibi olarak başarımızın temelinde; hırs, takım çalışması, doğru sinerjiyi yakalamak ve hedeflenen amaca ulaşabilmek için maksimum çabayı ve çalışmayı göstermek yatıyor. Doğru takımı oluşturup, doğru strateji ile oyunu oynadığımızda, başarı yakalamak için mucizeler olmasına gerek kalmıyor. Ayrıca biz büyük bir aileyiz ve ailemizin her bir bireyi, birbirine güvenen ve destekleyen temel yapı taşlarını oluşturuyor. Gücümüzü ve istikrarımızı oluşturan şey de aslında bu birlik ve beraberlik. Tüm bu unsurların, maksimum müşteri memnuniyeti anlayışımız ile bir araya gelmesi sonucu bu ödüle layık görüldük. MAN Türkiye’ye ve bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi. Lokman Koçaslan Otomotiv’in 2023 hedefleri hakkında konuşan Berköz, “2023 yılında; hizmet kalitemizi ve hızımızı arttırıcı planlarımız mevcut. Tüm müşterilerimize daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek için ekibimizi; eğitimlerle, yeni teknolojik ekipmanlarla,  daha esnek çalışma saatleriyle organize edebilmek için projelerimiz bulunmaktadır. Tabi bu projelerin uygulama süreci biraz da ülkemizin ekonomik geleceği ve istikrarıyla orantılı olacaktır. Temel olarak hedeflediğimiz şey toplam dört bölgemizde de; aynı parça bulunabilirliği, aynı hız, aynı istikrar ve aynı yüksek kalitede, müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmet sunabilmek olacak.” diye konuştu.

“STANDARTLARIMIZDAN ŞAŞMADIK”

Firma olarak hizmet standartlarının temelini müşteri memnuniyeti anlayışının oluşturduğunu vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv İzmir Servis Müdürü Fatih Birdal, “MAN Türkiye’nin düzenlemiş olduğu 2022 2. Dönem Yetkili Servisler Toplantısı’nda Lokman Koçaslan Otomotiv İzmir şubesi olarak 2.’lik ödülü almaktan dolayı gurur duymaktayız. Hizmet kalitemizi her geçen gün ileriye taşımak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için belirlemiş olduğumuz standartlardan şaşmadık ve bu başarıya ulaşabildik. Konumuz ticari araç olduğundan, servise gelen müşterilerimizin, araçlarını kullanarak yaptıkları ticari faaliyetlerinin aksamadan devam edebilmesi için, gereken bakım ve onarımlarda; en hızlı, en doğru ve en ekonomik çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Burada MAN markasının global olarak uyguladığı servis ve işletme kriterlerine uygun işlemler gerçekleştirmekteyiz. Sadece müşteri memnuniyetini değerlendiren ve analiz eden, başlı başına bir departmanımız mevcut. Oluşan her bir probleme, eleştiriye, müşteri talebine, hassasiyetle karşılık vermeye çalışırken, diğer bir yandan da bilimsel, analitik yaklaşımlar ile hazırlanmış anketlerimiz ile hizmet kalitemizi ve müşteri memnuniyetimizi düzenli olarak ölçümlemekte ve kendimizi geliştirmeye çalışmaktayız.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM