. ‘Mutlu Et’ sloganıyla Ankara’da gerçekleştirilen paket dağıtımında konuşan kanser hastaları ve hasta yakınları, LÖSEV’in kendilerine verdiği destekleri ‘ilaç gibi’ olarak tanımlarken, bağışçılara da seslendiler, “O kadar çok yüreğe dokunuyorlar ki tahmin bile edemezler. İyi ki varlar.”

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor.

“Desteklerinizle ayaktayız”

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi’nde, LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri dağıtımı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Dağıtım programında, ikinci kez kanserle mücadele eden kahramanın babası Yüksel Bey, bu zorlu mücadelede hiçbir zaman kendileriniz yalnız bırakmayan LÖSEV’e teşekkür ederken bağışçılar için de minnettarlığını ifade etti.

Kanserle ikinci kez mücadelesini veren yetişkin hasta Emine Hanım, “Sizler sayesinde daha iyiyiz, desteklerinizle ayakta duruyoruz. Allah sizlerden ve destekçilerinizden razı olsun…” dedi. Kanserle mücadelesi devam eden Zülfiye Hanım ise “Yardımlarınız ilaç gibi, iyi ki varsınız…” diyerek teşekkür etti.

Yıl boyunca adak bağışı yapabilirsiniz

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabildiğiniz gibi yıl boyunca da adak bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM