Malatya ambar kargo, Malatya’da göndermek istediğiniz kargolarınız için iyi bir seçenektir. Payam Lojistik firmasıyla siz de ürünlerinizi kısa sürede teslim edin!

Ambar kargo, belirli şehirlere gönderilmesi gereken ürünleri toplu şekilde ulaştırma hizmetidir. Genellikle şirketlerin araçlarını doldurmayacak kadar az ürünü olduğunda tercih edilir. Bunun nedeni, kargo firmalarına göre çok daha uygun fiyatlar sunmasından kaynaklıdır. Malatya ambar kargo hizmeti veren Payam lojistik ürünlerinizi almakta ve ambarlarında depolayıp yola çıkarak güvenli şekilde teslim etmektedir. 

Malatya Ambar Kargo Hizmeti Türleri Nelerdir?

Söz konusu Malatya ambar kargo hizmeti olduğunda farklı türleri görmeniz mümkündür. Örneğin; eşyalarınızın yurt dışına gitmesi gerekirse, yurt dışı taşımacılık hizmetinden yararlanmanız gerekir. Genel olarak türler aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

  • FTL Komple Taşıma
  • Yurt Dışı Taşıma
  • LTL Parsiyel Taşıma
  • Intermodal Taşıma
  • Sözleşmeli Taşıma

Payam Lojistik, yurt içi taşımacılık faaliyetlerinde en çok tercih edilen firmadır. İsteğinize göre komple eşyayı taşırlar. Parçalı taşımacılık için ürünlerinizi alır ve kendi Malatya ambarı içinde depolar. Yöntemi sayesinde taşınacak ürünler için çok fazla para ödenmez.

Güvenilir Malatya Ambarı Hizmeti

Malatya ambar kargo hizmeti için firmanızı iyi seçtiğinizden emin olmalısınız. Eşyalarınızı güvenliğe almak adına sigortalı şirketleri tercih etmeniz büyük önem taşır. Firma tercihinizi yaparken aşağıdakileri göz önüne almanız gerekir: 

  • Firmanın çalışma prensibine bakmalısınız. Örneğin; kargonuzun ne zaman teslim edilebileceğiyle ilgili bilgi alabilirsiniz.
  • Taşıma anlayışında nelere dikkat edildiğiyle ilgili araştırma yapmalısınız. Ürünler taşınırken nelere dikkat edildiğin öğrenin.
  • Sigorta ile hizmet verdiğinden emin olmalısınız.

Payam Lojistik, sigortalı taşımacılık hizmetiyle çıktığı bu yolda, sizi her zaman memnun eder. Taşıma esnasında kargonuza bir zarar gelirse, Payam lojistik maddi kayıplarınızı karşılar. Her türlü güvenliği sağlayan firma ile bu sorunlarla karşılaşmanız çok düşük bir ihtimaldir.

Ambarlarına koyduğu mallar bir süre orada bekler. Aynı yöne gidecek olan diğer eşyalar geldiğinde, araç içine düzenli şekilde yerleştirilir. Payam Lojistik, bu aşamada uzman personeliyle sorun çıkmayacak şekilde aracı doldurur. Sağlamlaştırarak ürünlerinize hiçbir zarar gelmemesini sağlar. Yol boyunca kargonun durumu hakkında bilgi almanız da mümkündür. 

Editör: Mustafa YILDIRIM