Tabip Odası: Yasayı geri çek! Tabip Odası: Yasayı geri çek!

3 Haziran Pazrtesi günü saat 18.00'de Hasan Polatkan Kültür  Merkezi'nde gerçekleşecek olan Eskişehir TÜFAD genel kurulu öncesi başkan adayı Mehmet Göcen yönetim kurulunu açıkladı. Değişimden yana olduklarını açıklayan Göcen, "Bildiğiniz üzere Tüfad Eskişehir şubemizin genel kurulu 3 haziran pazartesi günü akşam saat 18.00 da Hasan polatkan kültür merkezinde gerçekleşecektir.

Uzun süredir çalışmalarımızı yaptığımız olağan genel kurul için artık son 2 güne gelmiş bulunmaktayız.

Biz ekibimizle Tüfad Eskişehir şubesinde artık bir değişimin olması gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü bizler bu yolda çok emek verdik ve bu emeklerimizin karşılığını alacağımızı düşünüyoruz.

Yapılacak olan genel kurulda genç dinamik ve aynı zamanda tecrübeli bize yol gösterici antrenörlerimizle yönetime talbiz.

Şeçimlerde 354 kişilik bir hazirun listesi var;biz bu listede bulunan tüm antrenörlerimizin yapılacak olan olağan genel kurulda mutlaka katılım sağlamalarını ve söz sahibi olmalarını istiyoruz çünkü Tüfad şubemiz bütün antrenörlerimizin!.

Bizler, yönetim kurulumuz birlik beraberlik ve kaynaşma adına bütün antrenörlerimizle tek bir payda da birleşip şubemizi daha ne kadar yukarılara taşıyabiliriz bunun için çalışmalar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak ta şunu söylemek istiyorum
Yapılacak olan genel kurulda kaybedenin olmayacağını aksine kazananın Eskişehir şubemizin antrenörleri olscağını net bi şekilde söyleyebilirim.Genel kurulda tekrar aday olan sayın Ahmet Bingöl ve ekibine de başarılar dilerim."dedi.

Yönetim Asil
Mehmet Göcen 
Mehmet Sezer
İlhan Güderler
H.İbrahim Kaya
Kamil kaçıral
Erhan Uslu
Kerem Erdem
Ceyhan Çiçek
Ümit Üzer
Volkan Çıngırer
M.Emin Özkan
Serkan Can
Barış Arın
Çetin Öztürk
Çağlar Bozkıran


Denetim Kurulu
Hüsamettin Türkkan
Hakan Uysal
Mehmet Şengün

Editör: Mustafa YILDIRIM