İl Başkanı Emine Edizgil ve diğer aday adaylarının katıldığı programda konuşan Melih Aydın, “Eskişehir’in temsiliyeti konusunda beraber yol yürüdüğüm iyi parti eskişehir il başkanım, il yönetim kurulu üyelerim, ilçe başkanlarım, her biri birbiriden kıymetli üyelerimiz, Eskişehirin İYİ’leri, davetime icabet eden Kıymetli büyüklerim, sevgili kardeşlerim, değerli dostlarım, en başından beri arkamda dağ gibi duran ailem, sevgili eşim, oğlum Aslan’ım, gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarım, saygıdeğer basın emekçileri ve tüm hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, beni çok mutlu ettiniz.

 WhatsApp-Image-2023-03-22-at-14.57

Bugün burada malumun ilanı için toplandık. derdimiz memleket, meselemiz CUMHURİYET!

Malum sıkıntımız çok, çözebilen yok. üstelik dalga geçer gibi konuşmalar, halkımızın yediği fırçalar, çok kolay kaybettiğimiz canlar bendeki sabrı da tüketti. Dün tam 12 kırsal ilçemizi gezi

 

Daha yakın zamanda depremde kaybettiğimiz onca canın acısı içimizdeyken, arkasına gelen sel afeti tekrar yaktı canımızı. (bakın felaketi demiyorum) felaket olan afet değil yapılaşmanın kendisi, alt yapının yetersizliği.

Orda kaybettiğimiz yurttaşlarımız için evet birilerini kaybettik ama toprakta suya kavuştu diyecek kadar şuursuz bir zihniyetle karşı karşıyayız.

 melih-aydın-1

Üstelik ben en az 10 yıldır her platformda bugünlerin geleceğini, içine sıkıştırıldığımız ideolojinin, rant sevdasının, ayrımcı politikaların, beceriksiz ekonomi yönetiminin bizleri felakete sürükleyeceğini bas bas bağırdım. Geldiğimiz nokta ortadadır. Madem her türlü vergiyi veren, istihdam sağlayan, her türlü vatandaşlık görevini yerine getiren sade vatandaş olarak konuşarak, uyararak, bağırarak olmuyor ben de KOLLARIMI SIVADIM , işimi gücümü bıraktım, memleket sevdasıyla bu şerefli görevin itibarını geri vermeye, memleketimizin sorunlarını sadece dile getirmek için değil çözüm sunmak için adımı konuşturmaya başladım.

 

 kıymetli dostlar cumhuriyetçi milliyetçi atatürkçü bir Türk Genci olarak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde bizlere emrettiği gibi Türk İstiklalini Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için şimdi söz Türk Gençlerindedir, görev bizi bekliyor!

 

Üstelik çocuklarımızın geleceğinin çalınmasına, gençlerimizin öz yurdunda iş aş kaygısına sıkıştırılmasına, kadınlarımızın sürekli aşağılanmasına, tacize tecavüze uğraşmasına, esnafımızın kepenk kapatmasına, emeklimizin 3 kuruş verilerek avutulmasına, çiftçimizin ananıda al git diyerek kovulmasına, doğamızın talana uğratılmasına, sokak hayvanlarımızın canları yokmuş gibi davranılmasına da dur demek için görev bizi bekliyor!

 

Aynı hasaasiyetlerde buluştuğumuz, Cesurlar Hareketinin kurucusu İYİ PARTİ genel başkanı sayın Meral Akşener’in gençlerimize kadınlarımıza ne kadar önem verdiği ortadadır. Bizlere düşen de Gençlik şehri Eskişehirin hak ettiği temsiliyete ulaşması, şehrimizin adının daha da fazla duyurulmasıdır.

inşallah Eskişehir Milletvekili olarak anılacağım bu yolda Türkiye’nin en çok konuşulan vekillerinden biri olacağıma inancım tamdır. Çok şükür Sağlığım yerinde enerjim, heyecanım yüksek!

bu sebeplerle;

Eski şehirin siyasetteki yeni yüzü olmaya,

Türkiye’nin yeni yüzyılına da adımı yazdırmaya geliyorum.

 

En başından beri fazlasıyla, gösterdiğiniz teveccüh ve Desteklerinizle İyi Parti Eskişehir Milletvekili Olmak İçin Aday Adaylığımı İlan Ediyorum.

Başlıyoruz!”

Editör: Mustafa YILDIRIM