"Meşaleni kap pazar 11:30'da tesislere gel.." çağrısında bulunan Murat Diri, “


Takımımız ligde çok kritik bir süreçte, ölüm kalım maçlarımızdan birine hafta sonu kendi sahamızda çıkıyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maç bir öncekinden daha değerli olacaktır. Bu zorlu süreçte takımımızın en büyük destekçisi yine taraftar olmak zorundadır. Çünkü tarihteki örnekleri bize göstermektedir ki Eskişehirspor’un geçirdiği tüm zorlu zamanlarda en çok üzülen taraftarlar olmakta, diğerler unsurlar ise tarihin tozlu raflarında yerlerini almaktadır. Allah korusun küme düşersek yine bizim kadar üzülen olmayacaktır. Gün safları sıklaştırma günüdür. Artık Eskişehirspor’un gerçek sahibi olan Eskişehirspor taraftarının gövde gösterisi yaparak, bu takımın sahipsiz olmadığını cümle aleme göstermesinin vakti gelmiş bulunmaktadır.
26 Mart Pazar 14:00'da kendi sahamızda oynayacağız. Bu maç öncesi takımımızı motive etmek adına Eskişehirspor tesislerinden konvoy ve meşaleler eşliğinde alıp Stadyuma götüreceğiz. Bu amaçla tüm taraftarlarımızı araçlarıyla birlikte Pazar günü saat 11:30’da Eskişehirspor tesislerimizin önündeki otoparkta toplanıp konvoy yapmaya bekliyoruz.
Ayrıca konvoya katılmayacak taraftarımızın da takımımızın gidiş güzergahında yollarda meşalelerle bekleyerek stadyuma kadar kortej oluşturmalarını istiyoruz. Herkesin sorumluluk alması ve bu organizasyona destek olmasını diliyoruz.

 

"Meşaleni kap pazar 11:30'da tesislere gel.."

Editör: Mustafa YILDIRIM