İlanlardan beğendiğiniz bir aracın geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak hemde yerinizden hareket etmenize gerek kalmadan artık mümkün. Mobil oto servisin  Gitbak gezici ekspertiz servisi ile satın almak istediğiniz aracın ekspertizi yerinde yapıyor. İşte detaylar.

Laboratuvar Cihazları ve Kimyasalları Üzerine Güvenilir Kaynağınız Laboratuvar Cihazları ve Kimyasalları Üzerine Güvenilir Kaynağınız

Gezici Ekspertiz

Beğendiğiniz aracın ekspertiz durumu hakkında bilgi sahibi olmak acaba nasıl ? kaportasında değişen parça varmı ? yada motoru ve şanzımanın durumu nasıl ? gibi bir soruları artık kenara bırakın. Mobil oto servis ekipleri sizin adınıza gidip araca yerinde bakıp motor kaporta boya ekspertizini yapıp anında raporları size gönderiyoruz.

Sıfır Araç Almadan önce Yerinde Ekspertiz

Sıfır araçlar içinde ekspertiz yaptırmanızı öneriyoruz. Sıfır araçların tescil işlemleri yapıldıktan sonra bayiden çıkarmıyınız. Eğer ekspertiz yaptırmadan bayiden çıkarırsanız ilerleyen süreçte araçta kusur çıkarsa bir hak talep edemezsiniz. Milyonlarca verip araba alırken bir kaç binlirayı verip yerinde ekspertiz yaptırınız.

Mobil Ekspertizle Zamandan Ve Paradan Tasarrıuf Edin!

İstanbulda bir yerden bir yere gitmek trafik yüzünden zor. Bir araç beğendiğinizde çalışan iseniz iş yerinden izin almak gitmek araca baktırmak gibi süreçleri sizleri yorabilir. Ayrıca gidip baktığınız araç ekspertizi yanlış çıkarsa harcadığınız zaman ve para boşa gidecek. Bu gibi olumsuz süreçleri yaşamak yerine mobil oto servisin gezici ekspertiz hizmetinde faydalanarak zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

Git Bak Mobil Ekspertiz Nasıl Çalşışır ?

Beğendiğiniz aracın ilan bilgilerini bize gönderiyorsunuz. Daha sonra satıcı ile iletişime geçerek aracın bulunuduğu yere geliyoruz. Aracı gözle kontrol edip kaportasında boyasında iç dış kozmetiğinide olan  eksikleri ve kusurları not ediyoruz. Daha sonra aracın motorunu kontrol ederek ekpsertize devam ediyoruz. Motorda yağ kaçağı, egzozda renkli duman pompa enjektör ve genel motor kontrolleri yaparak bu işlemleri bitiriyoruz. Araç iç aksamları ve kaporada şasede işlem, değişen parça boyalı parça kontrollerini yaparak rapor altına alıyoruz.

Editör: Mustafa YILDIRIM