Baudouin; motor ve jeneratör üretiminde uzmanlaşmış, yüksek kaliteli, güvenilir ve verimli enerji üretim konusunda tanınan köklü bir şirkettir. 1918 yılında Fransa’da kurulan Baudouin; ürettiği farklı motor ve jeneratör tipleri ile birçok endüstri alanında ve sektörde yaygın olarak kullanılır.

Baudouin Motor Üretimi

Baudouin; farklı endüstrilerin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir yelpazede motor üretir. Mobil uygulamalar için kullanılan küçük ve kompakt motorlardan, yüksek güç üretimi için ağır hizmet motorlarına kadar üretim yapabilen Baudouin, hem güvenilir hem de verimli motorlar üretme uzmanlığına sahiptir. Baudouin'deki motor üretim süreci, üretilen her motorun en yüksek performans ve güvenilirlik standartlarını karşılamasını sağlamak için yapılan sıkı kalite kontrol önlemlerini takip eder.

Baudouin Jeneratör Üretimi

Baudouin farklı uygulamalar için çok çeşitli jeneratör motorları da üretmektedir. Kişisel kullanım için küçük taşınabilir jeneratörlerden yüksek güç üretimi için büyük endüstriyel jeneratörlere kadar üretim yapan Baudouin; güvenilir, verimli ve yüksek kaliteli jeneratörler üreterek dünya çapında sıkça tercih edilir. Baudouin'deki jeneratör üretim süreci, üretilen her jeneratörün en yüksek performans ve güvenilirlik standartlarını karşılamasını sağlamak için yakından izlenir.

Baudouin; kişi, kurum ve işletmelerin farklı ihtiyaçlarına, çeşitli kapasitelerde jeneratör motorları ile çözümler üretir. Dizel ve gaz jeneratörleri olmak üzere iki tipte jeneratör motoru üreten Baudouin, farklı uygulamalara ve güç üretimi ihtiyaçlarına uygun kapasitelerde jeneratörler üretilmesini sağlar.

Baudouin Jeneratörlerin Avantajları

Baudouin jeneratörleri; enerji verimliliği, dayanıklılığı ve maliyet etkinliği ile bilinir. Bu avantajlar, Baudouin jeneratörlerini endüstriyel ve ticari uygulamalar veya kesintiler sırasında yedek güç için güç üretimi ihtiyaçları için mükemmel bir seçim haline getirir. Günlük kullanımın zorluklarına dayanabilmelerini sağlamak için yüksek kaliteli bileşenler ve titiz testlerle uzun süre dayanacak şekilde üretilen Baudouin jeneratörler; ihtiyaç duyulduğunda çalışır ve ihtiyaç duyulan enerjiyi üreterek elektrik kesintisinin olumsuzluklarını ortadan kaldırır.

Editör: Mustafa YILDIRIM