Cumhur İttifakı sıralarından istifa etti Cumhur İttifakı sıralarından istifa etti

muhammet-ali-köse
Yapılan Tepebaşı İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Muhammet Ali Köse göreve yeniden seçildi. 
Muhammet Ali Köse’nin yönetimi ise şu şekilde; Abdullah Kurtuldu, Ahmet Dobruca, Ahmet Gülen, Ali Osman Taktak, Bedri Yeni, Çetin Yorgun, Gökhan Taktak, Hakan Taktak, Halil İbrahim Arslan, Halis Bağcı, Hasan Arduç, İbrahim Taktak, Mehmet Tutuş, Sercan Gözeğir.
İlçe sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğiz
Kongrede yeniden başkan seçilen Muhammet Ali Köse, “Önümüzde yerel seçim var. En büyük ve önemli çalışmamız yerel seçim üzerine olacak. Seçimlerin arkasında da 4 sene gibi seçimsiz, gürültüsüz sakin bir dönem olacak. Bu dönemde de ilçe belediyelerinde görev almak nasip olursa oralarda en iyi hizmetleri yapmaya gayret göstereceğiz. Bize bir görev düşmezse de ilçemizde muhalefetimizi en iyi şekilde yaparak ilçemizin sorunları en iyi şekilde gündeme getirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 
“İlkelerimiz çerçevesinde her partiyle ittifaka hazırız”
İttifak konusuna yönelik de açıklama yapan Köse, “Eğer partimizin en iyi şekilde temsil edilebileceği bir ortam olursa ilkelerimiz çerçevesinde her partiyle ittifaka hazırız. Ancak görünen o ki Cumhur İttifakı’nın böyle bir şeye sıcak bakmadığını görüyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin durumu da ortada. Bizim de zaten Gelecek Partisi’yle bir ittifakımız söz konusu. O yüzden bugünden bunları konuşmak çok da doğru bir açıklama olmayacaktır.” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM