Memleket Partisi Bilecik İl Başkanlığı ve Söğüt İlçe Başkanlığı’nın davetlisi olarak 09/09/2022 tarihinde (bugün) Söğüt’ü ziyaret eden ve Söğüt İlçe Başkanlığı’nın açılışını yapan Genel Başkan Sn. Muharrem İnce Söğüt’te esnaf ziyareti yaptı. Cuma namazını Söğüt’te kılan İnce, basın toplantısının ardından Ertuğrul Gazi türbesini de ziyaret etti.

Söğüt programının ardından, Sn. İnce’nin ikinci durağı TÜYAP Fuarcılık’ın düzenlediği Eskişehir Tarım Fuarı oldu. Memleket Partisi MYK ve PM üyelerinin de eşlik ettiği fuar ziyaretinde, TÜYAP Bölge Müdürü Fethi Gürsoytrak evsahipliği yaptı. PM Üyemiz İlhan Düzyürek, Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Genç, Burak Aydilek, Adnan Ilgaz, Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Barış Ceyhan, Sn. İnce’nin fuar ziyaretinde yanında yer aldılar. Fuarda sergilenen tarım makinaları ve ekipman üretiminde yerli sanayimizin geldiği nokta sevindiriciydi. Genel Başkan Sn. Muharrem İnce, traktörler başta olmak üzere tarım makinalarını yakından inceledi ve sanayicilerden bilgi aldı. Çiftçilerin sorunlarını dinledi ve genç olgun tüm vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olan Muharrem İnce, sempatik fotoğraf talepleri de geri çevirmedi.

Sn. Muharrem İnce Fuar’dan ayrılırken, İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimizle vedalaştı ve Olağanüstü İl Kongremiz için başarılar diledi. Kongremizden sonra en yakın tarihte Eskişehir’e gelmek istediğini belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM