musiad-dan-ozcan-a-hayirli-olsun-ziyareti2 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Ahmet Sivri, İsmail Kanber Yönetim Kurulu üyelerimizden Ümit Kaleli, üyelerimizden Av. Hacer Gök, Dr. Oktay Tanrıverdi, İbrahim Eldem, Ali Rıza Durmaz, Hasan Yazıcı, Vedat Akbıyık ve Genç MÜSİAD üyemiz Av. Mustafa Emir Arslan Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Adnan Özcan’ ı makamında ziyaret edip, yeni görevin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne  atanan Prof. Dr. Adnan Özcan’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ileterek yeni görevinde başarılar diledik. Daha önce Rektör Yardımcılığı görevlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Özcan’ ın Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü olarak da başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek, MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Adnan Özcan’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan “ Teknik Üniversitesi Rektörü olarak göreve başlamam dolayısıyla, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duydum. Eskişehir ve ülkemize hizmet etme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içersinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Üniversitemiz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Rektör Özcan, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM