MÜSİAD’ dan İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni atanan Nesrin Kakırman’a   hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Nuri Namlu üyelerimizden Av. Hacer Gök, Dr. Oktay Tanrıverdi ve Ali Rıza Durmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni atanan Nesrin Kakırman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “İlimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nesrin Kakırman Hanımefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bir çok projeye, önemli ve başarılı çalışmalara imza atan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kakırman ilimizde de de başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduk. Sivil Toplum Kuruluşu olarak MÜSİAD her zaman eğitime destek verdi.

  MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin Kakırman hanımefendiye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman “Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine İl müdürlüğümüz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM