2c4785d9-d527-4e58-8772-3e4ad652be66

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman,  Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Av. Oğuz Özdemir Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı ve üyelerimizden Aziz Karagöz, Murad Muhandıs ve Vedat Akbıyık Eskişehir İl Göç İdaresi Müdürlüğüne yeni atanan Hande Tuzkan Yeşilyurt hanımefendiyi makamında ziyaret ederek yeni görevin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “İlimize yeni atanan Sayın Hande Tuzkan Yeşilyurt Hanımefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için İl Göç İdaresi Müdürümüz Sayın Hande Tuzkan Yeşilyurt hanımefendiye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Göç İdaresi Müdürü Hande Tuzkan Yeşilyurt  “Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine İl müdürlüğümüz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM