14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Eskişehir-Bilecik Tabip Odası ilk önce vilayet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunarak, tıp bayramı törenlerini başlattı. Daha sonra Opera binasında meslekte 30,40 ve 50 yıllık doktorlara plaket sunumu gerçekleştirildi. Geçen yıl pandemi nedeniyle tören yapılamadığı için, geçen yıl plaket alması gereken doktorlara da bu yıl ki törende plaketleri verildi. Ayrıca basın ödülleri bu yıl ÇGD Eskişehir Şubesi başkanı Can Hacıoğlu ile Halk tv programcıları Ayşenur Arslan ile emin Çapa’ya verildi.
  120 doktora plaket 
   Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl tören yapılamaması nedeniyle Eskişehir-Bilecik Tabip Odası yönetimi geçen yılki tören ile bu yılki töreni birleştirdi. 2020 ve 2021 yıllarında meslekte 30,40 ve 50 yılını dolduran toplam 120 doktora törende plaketleri verildi. Törenin bir bölümünde CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’de doktorlarla plaket töreninde doktorlara plaket takdim etti. 
  Basın ödüllerinde ise bu yıl tüm Eskişehirli gazeteciler adına Çağdaş Gazeteciler Derneği’ne verildi. Dernek başkanı Can Hacıoğlu tüm gazeteciler adına plaketi aldığını belirterek,” 2006 yılından bu yana tabip odası ile işbirliği içinde her yıl sağlık haberleri dalında basın ödüllerini dağıtırdık. Ancak, pandemi nedeniyle tüm gazeteciler sağlık çalışanlarını yakından takip etti. Onlarla haberler ve söyleşiler yaptı. Zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi. 
   Hal tv programcılarından Ayşenur Arslan devam eden tedavisi nedeniyle ödül törenine katılamazken hem kendi adına hem de Ayşenur Arslan ödülü aldı.

Editör: TE Bilişim