Odunpazarıspor antrenörünün maç esnasında kırmızı kart gören oyuncuyu, oynatmaya devam ederek rakibe üstünlük sağlamaya çalıştığı iddia edildi. Bu durum karşısında Odunpazarıspor'un hükmen yenilmesi gündeme geldi.

Haznedar İdman Ocağı Teknik Sorumlusu Yılmaz Özher konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Maçta iki takım arasında yaşanan gerginlik sonrası hakem iki tarafa birer kırmızı kart gösterdi. Hakem maçı başlattıktan sonra Odunpazarı'nın oyuncusu yeniden sahaya girdi. Yaklaşık 10 dakika 11'e 10 olarak 1 kişi eksik oynadık. Bu durumu fark eden Odunpazarı teknik ekibi 10 numaralı oyuncuyu 18 numara ile değiştirirken fark ettik hakeme itiraz ettik. Odunpazarı ekibi de haksız yere sahada fazla kişi ile oynadıklarını kabul ediyor ancak bunun hakem hatası olduğunu öne sürüyorlar. Dilekçemizi verdik sonuç alamazsak Tahkim'e gideceğiz. Bu maçta hakem hatası yoktur rakip teknik heyetinin hatası vardır.

Hakem oyuncuyu oyundan çıkarmış 10'a 10 maç başlamış. Rakip takım hiç kimseye sormada oyuncuyu sahaya göndermiştir. Videonun sonunda 10 numaralı oyuncu koşarak sahayı terk ediyor. Yetkililerden adaleti yerine getirmesini istiyorum. Maçın video kayıtlarında elimizdedir. Maçın 3-0 hükmen tescil edilmesi istiyorum. Bunlar kişisel düşüncemdir."

Editör: Mustafa YILDIRIM