SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden bebeğinin durumuna dayanamayarak intihar eden anne Emine Kiraz gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
10 yıl önce bir çocuklarını yine aynı hastalıktan kaybeden baba İsmail Kiraz, belediyede işçi olarak çalışıyordu.

Aile valilik izinli kampanyadan Temmuz ayından buyana tedavi için gerekli paranın sadece yüzde 3'ünü toplayabildi.
Muzaffer Emin Kiraz'ın yurt dışında tedavi görmesi için 24 milyon toplanması gerekiyor. 
Kampanya yeterli desteği görmeyince anne bunalıma girdi.
Oğlunun acı çektiğini gören anne yoğun bakım ünitesinden yaptığı paylaşımda herkese sesini duyurmaya çalıştı. Cuma günü Tepebaşı’na bağlı Sütlüce Mahallesi’nde bulunan evlerine gelen anne Emine Kiraz,  oğlunu yoğun bakımda bıraktıktan sonra evine döndü.  Oğlunu son kez gören anne Kiraz, sosyal medyasından ise paylaşımda bulundu.


Anne Kiraz’ın sosyal medya hesabında oğlu için yaptığı paylaşımda ise; “Evladım ile çekindiğim son fotoğraf. Kokusuna hasretim benden ayrı yoğun bakımda odalarında acı içinde. Bir anne olarak yalvarıyorum. Yardım edin, ben evladımı kaybetmekten çok korkuyorum. Bu acıyı yaşadım. Bir daha yaşamaya dayanamam. Lütfen elimizden tutun, sizlere ihtiyacımız var. Muzaffer evini, annesini ve ailesini özledi. Bilmediği yerde bilmediği cihazlar içinde küçücük bedeni ile” ifadelerini kullandığı paylaşımı sosyal medyasında yürekleri dağladı. 

İple asarak intihar etti

Minik Muzaffer’in yanı sıra 13 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Emine Kiraz, evde kendini asarak, hayatını son verdi. Kiraz’ın cenazesi Sütlüce Orta Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM