Uğurcan Semizoğlu Eskişehirspor'da Uğurcan Semizoğlu Eskişehirspor'da

2.Amatör kümede 16 yıl aradan sonra namağlup olarak şampiyon olan Oklubalıspor şampiyonluğu kutladı. Oklubalı Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen kutlamaya İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, EASKF yönetim kurulu üyeleri, TÜFAD şube başkanı Ahmet Bingöl, Oklubalı mahalle muhtarı Recep Ekincioğlu, amatör kulüp temsilcileri, yönetim kurulu, oyuncular ve mahalle halkı ile sporseverler katıldı.   
“HAK ETTİK”
Oklubalıspor’un genç kulüp başkanı Avukat Bekir Kalkan açılış konuşmasında şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek “Sezona iddialı başladık. Cemalettin Gümüşay hocamız iyi bir ekip kurduk. Haftalar önce şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bir kez daha takımımızı tebrik ederim. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Bize büyük destek veren Serhat başkanımıza da teşekkür ederim” dedi. 2. Başkan Kemal Avcı ise takıma destek veren sponsorlara teşekkür etti.  
“TAM DESTEĞE DEVAM”
Şampiyonluk kutlamasına katılan İnönü Belediye başkanı Serhat Hamamcı ise, Oklubalı Spor kulübünün her zaman yanında olduğunu belirterek bu sevinci yaşattıkları için Oklubalıspor kulüp Başkanına, futbolcularına, antrenörüne ve tüm taraftarlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Hamamcı desteğin artarak devam edeceğini de söyledi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER  
Tören sonunda antrenör Cemalettin Gümüşay’da oyuncuları tebrik edip, yanlarında olan yönetime ve Serhat başkana teşekkür etti. Konuşmaların ardından tek tek sahneye çağrılan oyuncular alkışlandı. Gece sonunda sporcular, yönetim ve teknik kadro gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardı.

Editör: Mustafa YILDIRIM