Eskişehir'de hayvanseverler tarafından kurulan düzenli besleme yerleri ve barınaklar, zorlu doğa şartlarında yaşam mücadelesi veren köpeklerin umudu oluyor.
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Sarısungur mevkii, kış şartlarının etkisini hissettirdiği şu günlerde onlarca sahipsiz köpeğe ev sahipliği yapıyor. Bölgede yaşamını sürdüren çok sayıda köpek, duyarlı vatandaşların kendi imkanlarıyla inşa ettiği korunaklı kulübeler ve bölgeye taşınan yemekler sayesinde hayata tutunuyor. Şehir merkezinden uzak, engebeli ve kayalık arazide kurulu olan bu barınma alanları, sokak hayvanlarını dondurucu soğuklardan koruyor.
Onlarca köpek bu yuvalarda ısınıyor
Eskişehir'de hayvanseverler tarafından kurulan düzenli besleme yerleri ve barınaklar, zorlu doğa şartlarında yaşam mücadelesi veren köpeklerin umudu oluyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehir'de Kalabak suyuna zam geldi
İşte dolandırıcıların akıl almaz yöntemleri
Kuaförler Odası'nda sandıktan Özkara çıktı
Odunpazarı Belediyesi’nden kadınlara üretim ve dayanışma alanı
Odunpazarı’nda Halk Merkezi Kursiyerlerinden Renkli Defile
Fethi Heper, Vefatının Birinci Yılında Mezarı Başında Anıldı




