Belediye başkanlarından ne bekliyorsunuz? Belediye başkanlarından ne bekliyorsunuz?

“81 ilde 81 Millet Ormanı Projesi’ne” tepki gösteren İyi Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil ve il yönetimi duruma tepki göstermek için bölgede basın açıklaması düzenledi. 
Çankaya Mahallesi Bademlik Mevkii’nde çok sayıda ağacın kesildiğini belirten Edizgil, “Bu katliamın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılında duyurulan ‘81 ile 81 Millet Ormanı Projesi’ kapsamında yapıldığını da öğrendik. Bir yandan Millet Ormanı yaptıklarını iddia edip, bir yandan da orman katliamı yapıyorlar. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki Bademlik bölgesi. Eskişehir’in akciğerleridir. Buradaki ağaçları kesmek demek, Eskişehir’in akciğerlerini sökmek anlamına geliyor” açıklamasında bulundu. 
Orman yapmak için ağaç kesiyorlar
Orman Bölge Müdürlüğü’nün kendisine verilen talimatı yerine getirdiğini ifade eden Edizgil, “Ömrünü Türk Devletinin Ormanlarını korumaya adamış kıymetli Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarımızın gözyaşları içinde ağaçları kestiklerini biliyorum. Onları bu cinayete zorlayanlar utansın. Siz orman yapacağım diyerek nasıl olur da ağaçları kesersiniz? Kestiğiniz ağaçların yerine neden taze ağaçlar dikmek yerine beton döküyorsunuz? İYİ Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkanı adayı Emine Edizgil olarak namusum ve şerefim üzerine ant içiyorum ki, Eskişehir’i gözünü para hırsı bürümüş bu zihniyete terk etmeyeceğiz. Odunpazarı’nı hiçbir ahlaki değeri olmayan bu ağaç katillerine emanet etmeyeceğiz” diyerek tepki gösterdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM