Rise Online İtem

               Rise Online oyunu eski oyun olan Knight Online oyunundan esinlenerek yapılmıştır. Esinlenmekten ziyade neredeyse birebir benzeri demek yanlış olmaz. Sadece grafikler ve itemler daha farklı grafiklerle kaliteli hale getirilmiştir. Nostaljiden uzaklaşma gibi görünse de efektler ve karakter itemleri üst segmente erişmektedir. Rise Online oyununda Cash veya İtem satışları serbesttir. Bu nedenle oyun içerisinde gelişen bireyler bunu nakite döndürebilirler. Ayrıca çeşitli durumlarda Rise Online item  ve Cash satın alabilirler. Bu gibi ihtiyaçları karşılamak için aracı kurum düzgün seçilmelidir. Ülkemizde bilindik aracı kurumlardan biride oyuneks platformudur. Site çeşitli oyun içi satışları ile oyun keyfini üst seviyeye taşımanıza imtiyaz sağlar. Eğer sizde Rise Online müptelası iseniz oyuneks.com sitesi ziyaret etmeniz gereken sitelerin başında gelmektedir.

Rise Online Unique İtemler

                  Rise Online oyunu içerisinde bazı itemler önemli haldedir. Farm yaparak elde edilen itemleri haricinde oyundaki Boss denen özel canavarlardan düşen itemler çok daha özeldir. Farm kelimesi bilmeyenler için hayvan keserek elde edilen itemler yani kıyafetler veya takılar olarak açıklanabilir. Unique itemler ise adından anlaşılacağı üzere özel kıyafetleri kapsamaktadır. Örneğin, Mage yani büyücü için Elder kıyafetleri Unique itemler kategorisinde yer alır. Golden Bow özel ok itemi olarak bilinir. Özellikle +8 i nakit olarak 2 bin Türk lirasını denktir. Ayrıca Strombringer itemi de Unique itemler arasında yer almaktadır. İtem çok değerli olup upgrade sistemine göre çeşitli fiyatlar ile satılmaktadır. Bu özel itemler elde edilmesi zor kıyafetler ve silahlardır. Bu nedenle oyunda çeşitli para takviyeleri sayesinde ilerlemek mümkündür. Bu gibi oyun içi İtem ve bakiyelerine oyuneks.com üzerinden tedarik etmek mümkündür. E-pin sistemi sayesinde hızlı ve pratik olarak alım gerçekleşmektedir. En uygun oyun GB satışı ve Rise Online Cash satışı yapan yerlerin başında oyuneks.com sitesi gelmektedir. Sizde oyun severseniz site alımlarınız için sizi üst seviyeye taşıyacaktır.

Rise Online GB

  Rise Online GB oyun içindeki Gold Bar kısaltması olarak karşımıza çıkmaktadır. Gold Barlar külçe altının temsili oyun versiyonudur. Kullanıcılar tarafından bu altınlar 100m oyun bedeline denk geldiğini belirlenmiştir. Bu nedenle GB alan kullanıcılar 100m oyunda para almış olurlar. Bu tarz Rise Online GB satın al veya oyun için Cash alımlarını internet üzerinden gerçekleştirirler. Ancak bazı kalitesiz siteler müşterileri maalesef mağdur edebilmektedir. Bu nedenle alım yaparken kaliteli site seçmek önemlidir. Bu tarz kaliteli sitelerin başında ucuz ve uygun satış politikasını benimsemiş güvenilir olan oyuneks.com adresi gelir.

Editör: Mustafa YILDIRIM