Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarlarında adres bu kez Uluönder Mahallesi oldu.

Binlerce Eskişehirlinin katıldığı iftar programında vatandaşlar hep birlikte sofraya oturmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı. Iftara Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Recep Taşel, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri, CHP Eskişehir Miletvekili Adayları Aysu Bahar Gürlek ve İpek Çelik, mahale muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Özel, vatandaşlar ile sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Özel, Eskişehirlilerin Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyleyerek Başkan Ataç’ı da tebrik etti.

“Eskişehir en iyisini hak ediyor”

Özel yaptığı değerlendirmede, “Ben böyle bir iftar organizasyonu için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a ve çalışkan ekibine teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten gözlerime inanamadım, 5 binin üzerinde kişinin iftar yaptığı bir Halil İbrahim sofrası kurulmuş. Tepebaşı Belediyesi sadece Eskişehir’e yaptığı hizmetlerle sınırlı kalmıyor. Her salı günü birçok kadını ilk kez Anıtkabir’e, Meclis’e getiriyor. Ankara’yı ilk kez gören kadınların mutluluklarına birçok kez şahit olduk. İyi günlerde böyle çalışmalar yaptılar. Kötü günlerde ise; 6 Şubat depreminden sonra 7 Şubat günü öğle saatlerinde deprem bölgesinde ilk sıcak çorbayı dağıtan belediye Tepebaşı Belediyesi’dir. Sonra da çadırında 3 öğün kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği ile çayı ile İslahiye’deki depremzedelere 25-30 personel ile inanılmaz bir dostluk eli uzattılar. Hem o emekleri hem de bu iftar sofraları için teşekkür ediyoruz. ‘İktidara geldiğinizde Türkiye’yi nasıl yöneteceksiniz?’ diyenlere ‘Eskişehir Büyükşehir’i, Tepebaşı’nı, Odunpazarı’nı nasıl yönetiyorsak’ diye cevap veriyoruz. Başkanlarımızla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de yerel yönetimlerdeki liyakatli, özverili, namuslu insanların çalışmaları olduğu gibi genel seçimlerden sonra Türkiye’yi öyle yöneteceğiz. Bugün Eskişehirli iki milletvekilimiz bize eşlik etti ama umut ediyorum Mayıs ayından sonra Eskişehir’de CHP’nin 4-5 milletvekili olacak. Eskişehir en iyisini hak ediyor.

“Eskişehirlilerin gözünde Özgür Özel çok değerlidir”

Başkan Ahmet Ataç ise “Yoğun programı arasında büyük iftarımıza katıldığı için Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel’e teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte güzel bir iftar ortamı yaşadık. Biz ne zaman salı günü TBMM’ye vatandaşlarımızı götürsek kendisi bizi hep misafir eder. Eskişehirlilerin gözünde Özgür Özel çok değerlidir, Eskişehir’in de kendisinde ayrı bir yeri olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

Vatandaşlar da iftar programı ve belediye çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Editör: Mustafa YILDIRIM