Ev sahibi olmak isteyenlerin karşılaştığı en büyük sorunlardan biri peşinat oranlarıdır. Peşinat ödemeden, uygun finansman geri ödeme planları ile ev sahibi olmak isteyenler ise peşinatsız evalma sistemi ile Birevim sayesinde hayallerine kavuşuyor. Uzun vadeli ve kira öder gibi üstelik peşinatsız olarak ev sahibi olmak isteyenlere özel seçenekler sunuluyor.

Birevim’in tasarruf planları arasında yer alan konut finansmanı kapsamında peşinatsız seçeneklerden yararlanarak herkesin hayallerindeki eve kısa sürede kavuşmasına destek sunuluyor. İster peşinatlı ister peşinatsız seçeneklerinden yararlanarak geleceğe dair tasarruf planlarınızı güvenle yapabilirsiniz.

Peşinatsız Konut Finansmanı Nedir?

Birevim peşinatsız ev alma sistemine katılarak hayallerindeki eve herhangi bir peşinat ödemeden kavuşabilirsiniz. 18 yaşından büyük her vatandaşın, finansman kapsamında belirlenen ilgili şartları sağlaması halinde dilediği konutu en uygun oranlarla satın alması sağlanıyor. Taksitle ev fırsatlarından yararlanmak ve yıllarca hayalini kurduğunuz eve sahip olmak için peşinatsız ev alma fırsatından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Birevim tarafından konut tasarrufu için birçok farklı model sunulmaktadır. Bu sistemler içinde yer alarak beklediğinizden çok daha kısa bir sürede konut sahibi olmanız mümkündür. Katılım bankalarının yanı sıra BDDK lisanslı tasarruf finansman şirketi olan Birevim tarafından da faizsiz, peşinatsız ve uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatları sunuluyor.

Peşinat Ödemeden Ev Alma Sistemi Nasıl İşler?

Peşinatsız ev sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme planları ve farklı tasarruf sistemleri ile özel seçenekler sunuluyor. Kişiye özel tasarlanan tasarruf planları ile konut dahil işyeri ve taşıt gibi birçok farklı alanda borçlanmadan yatırım yapılması sağlanıyor. Faizsiz ev finansman seçenekleri arasında peşinatsız yöntemler öne çıkıyor.

Her bütçe ve farklı yapı için uygun olan peşinatsız sistem kapsamında, ayrıca:

·        Birlikte Konut Tasarruf Finansmanı,

·        Serbest Tasarruf Planı,

·        Sıra Tespitli Büyüyen Tasarruf Planı,

·        Sıra Tespitli Tasarruf Planı vb.

Farklı yöntemler ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip teklifler sunuluyor. Birevim’in uzman desteğinden ve konut tasarrufu planlarından yararlanarak hayalini kurduğunuz evi kısa süre içinde satın alabilirsiniz.

Birevim Peşinatsız Konut Fırsatı!

Bankların yüksek faiz oranları altında ezilmek istemeyen ve rahat bir ödeme planı ile bütçesine uygun şekilde ev sahibi olmak isteyenler Birevim’de buluşuyor. Peşinatlı veya peşinatsız seçeneklerine sahip tasarruf planları sayesinde BDDK lisansı güvencesiyle dilediğiniz evi almak için harekete geçebilirsiniz. Yüksek faiz oranları ile bütçenizi zora sokacak kredileri tercih etmek yerine senetle evgibi alternatif seçeneklerin de öne çıktığı şu dönemde Birevim güvenin adresi olmaya devam ediyor.

Peşinat derdi yüzünden ev sahibi olamayanların da yıllardır başarılı şekilde uygulanan sistemden yararlanarak istedikleri eve sahip olmaları hedefleniyor. Birçok farklı tasarruf ve ödeme planından yararlanarak peşinatsız ev sahibi olmak için hemen Birevim güvencesi ile harekete geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM