Genetik yatkınlık, yanlış beslenme ya da hareketsiz yaşam tarzı nedeniyle bölgesel fazlalıklarınız ile başınız dertte mi? Öyleyse bu yazımızı ilgi ile okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü   bölgesel incelme yöntemlerini ele alacağımız bu yazımız ile bu sorununuzdan nasıl kurtulacağınızın yollarını öğrenecek, size en uygun bölgesel incelme yöntemi hangisi ise kolaylıkla seçim yapabileceksiniz.

Soğuk Lipoliz

Son yılların en gözde bölgesel incelme yöntemi olan soğuk lipoliz, deyim yerindeyse bölgesel fazlalıklarından şikâyetçi olanlar için tam bir kurtarıcı. Uzun yıllar fazlalıkları için çaba göstermiş, pek çok yol denemiş ama gayretleri hep hüsran ile sonuçlanmış olanlar çok iyi bilir ki istenmeyen fazla yağlar oldukça inatçıdır ve onları kalıcı olarak ortadan kaldırmak son derece zordur. Bu inatçı yağ depolarının eritilmesi oldukça zor olsa da neyse ki ameliyatsız estetik alanındaki gelişmeler, bölgesel fazlalıkları olanların da yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Yağları parçalama noktasındaki etkileri ile adını sıkça duyduğumuz soğuk lipoliz hakkında neler biliyoruz? İsminde de anlaşılacağı gibi yağ dokularının soğutularak parçalanması esasına dayanan bu uygulama ile vücudunuzda yer tutmuş ve kalıcı hâle gelmiş bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmanız mümkün. Hem de son derece konforlu bir şekilde ve kalıcı olarak.

Soğuk lipoliz yaptıranlar, sonuçlarından oldukça memnun ve uygulamaya dair olumlu yorumlarını pek çok platformda dile getiriyor. İnsanların soğuk lipolizi bu kadar sevmesinin pek çok haklı gerekçesi bulunuyor. Çevre dokulara zarar vermeden vücutta depolanmış yağları soğutarak eritmesi insanlar tarafından bu kadar çok tercih edilme nedenlerinden sadece bir tanesi. FDA onaylı bir cihaz yardımı ile gerçekleştirilen soğuk lipolizin insan sağlığına zarar vermediğinin kanıtı olan bu onay, uygulamanın ne kadar güvenli olduğunu zaten gösteriyor.

Peki, soğuk lipoliz nasıl bir uygulamadır? Ağrı ya da sancılı bir durum söz konusu mudur? Çok net bir şekilde ifade edebiliriz ki bu uygulamada istenmeyen yan etkiler ile karşılaşma ihtimaliniz yok denecek kadar az olup soğuk lipoliz öncesinde ya da  sonrasında aman aman ciddi bir acı hissi ile karşı karşıya gelmeniz olası değildir. Bu nedenle ağrı konusunda çekinceleri olanlar var ise daha fazla ertelemeden  uzman hekimimizden görüşme randevusu oluşturabilir.

Sıcak Lipoliz

Soğuk lipoliz ile çalışma prensiplerinin farklılık taşıması dışında sıcak lipoliz de inatçı yağ depolarını yok etme noktasında en az soğuk lipoliz kadar etkili bir ameliyatsız estetik uygulamasıdır. Soğuk lipolizde daha öncede ifade ettiğimiz gibi yağlar dondurularak küçük parçalara ayrılırken; sıcak lipolizde sözünü ettiğimiz yağlar ısı enerjisi ile eritilir.
Sıcak lipoliz uygulaması da son derece güvenli bir uygulamadır çünkü FDA onayı alarak insan sağlığına zarar vermediğini kanıtlamıştır. Yan etki konusunda da sıkıntı oluşturmayan sıcak lipoliz ile istemediğiniz dahası nefret ettiğiniz bölgesel fazlalıklarınızdan kalıcı bir şekilde kurtulmanız mümkündür. Hem de günlük hayatınızı askıya almadan ve son derece konforlu bir biçimde.


Kişisel Beslenme Danışmanlığı

Sağlıklı diyet programlarını daha önce çok defa denediğinizi ancak istediğiniz sonuca ulaşamadığınızı tahmin edebiliyoruz. Çünkü kişisel beslenme danışmanlığı sayesinde hedeflenen kiloya düşmek ve söz konusu kiloyu korumak mümkündür ancak oldukça inatçı olan  bölgesel yağlarınızı eritmek sadece kişisel beslenme danışmanlığı ile halledilebilecek bir mesele değildir. Bu nedenle mutlaka kişisel beslenme danışmanlığı alırken soğuk lipoliz ya da sıcak lipoliz uygulamalarından destek alınması şarttır. Bu şekilde hem daha sağlıklı kilo verir hem de bölgesel fazlalıklarınızdan kalıcı olarak kurtulma şansı yakalarsınız.

Biorezonans Tedavisi

Bölgesel incelme yöntemleri arasında gösterebileceğimiz bir diğer uygulama da biorezonans tedavisidir. Yağ dokularının hareketsiz yaşam, genetik faktörler ve yanlış beslenme gibi nedenlerden ötürü ortaya çıktığını her fırsatta dile getiriyoruz. Yanlış ve sağlıksız beslenmeyi keserek vücudunuza yerleşen ve kolay kolay erimeyen fazlalıklarınızı biorezonans tedavisi ile yok edebilirsiniz.

Biorezonans tedavisinden destek alarak iştahınızı baskılayabileceğinizi ve bu şekilde beslenmenizi bir düzene koyarak inatçı bölgesel yağlarınıza da dur diyebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Vücudunuza direkt yağ dokusu olarak dönen asitli içecekler, yağlı abur cuburlar, paketlenmiş ve dondurulmuş gıdalara olan düşkünlüğünüzü biorezonans tedavisi ile azaltabilir ve kendinizi hafifletebilirsiniz.

Bölgesel İncelme Ankara Adresiniz

Size soğuk lipoliz, sıcak lipoliz, biorezonans tedavisi, kişisel beslenme danışmanlığı ve diğer ameliyatsız estetik uygulamaları (dudak dolgusu, burun dolgusu vb. dolgu uygulamaları) alanlarında uzmanlığını kanıtlamış ve binlerce insana yaptığı küçük dokunuşlar ile memnuniyet sağlamış bir ameliyatsız estetik kliniğinden söz etmek isteriz.

Prof. Dr. Banu Çaycı Kliniği, Ankara'da faaliyet gösteren bir ameliyatsız estetik kliniği olup ismini ülke sınırlarına taşımayı başarmış ve profesyonel cihazlarla donatılmış bir merkezdir.
Yeri gelmişken altını çizerek belirtmek isteriz ki her türlü ameliyatsız estetik uygulamalarının uzman hekimler tarafından yapılmasına dikkat edilmesi gerekir. Çünkü cerrahi bir müdahale olmasa da ameliyatsız estetik uygulamalarının işin ehli kişiler tarafından ve kaliteli tıbbi malzemeler kullanılarak gerçekleştirilmesi olası yan etkileri ortadan kaldırmak adına ve sağlığınızın zarar görmemesi noktasında son derece önemlidir.

Kliniğimiz, sözünü ettiğimiz yetkinlikleri sahip bir ameliyatsız estetik merkezi olarak bu alanda adını zirveye yazdırmıştır. Siz de bölgesel incelme yöntemleri ile fazlalıklarınızdan kurtulmak ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürmek istiyorsanız kliniğimize uğramanızı ısrarla tavsiye ederiz. Gelin, söylediklerimizde haksız olmadığımızı kendiniz tecrübe edin ve fazla yüklerden kurtulmanın keyfini yaşayın.

Editör: Mustafa YILDIRIM