Ne yazık ki ülkemizde ağız ve diş sağlığı konusunda yeteri kadar bilinçlenme yoktur. Bu yüzden ağız ve diş bakımı denildiğince çoğu kişi bunun diş fırçalamadan ibaret olduğunu zanneder. Ancak düzenli ve gerekli tedavilerin yapılması, ağız ve diş sağlığının olmazsa olmazları arasında yer alır.

Eskişehir diş hekimi alanında profesyonel hizmet veren Gülüş Akademisi, 2019 yılından itibaren bu alanda çalışmalar yapmaktadır. İmplant ve ortodonti tedavileri, bu çalışmalara örnek olarak verilebilir.

Ağız ve diş sağlığında doğru diş hekiminin seçilmesi çok önemlidir. İşinde uzman diş hekimi, dişlerin yapısına ve durumuna bakıp gerekli tedaviyi uygulayacaktır.

Ortodonti Tedavilerinde Gülüş Akademisi Farkı

Ortodonti, içerisinde birçok tedaviyi barındırır. Bu tedaviler sayesinde kişiye uygun işlemler yapılabilir. Gülüş Akademisi Eskişehir ortodonti alanında birçok hizmet sunmaktadır. Bunlar;

  • Çene Eklemi Tedavisi
  • Klasik Metal Braketler
  • Çocuk Ortodontisi
  • Kapaklı Braketler
  • Yetişkin Ortodontisi
  • Ortognatik Cerrahi
  • Lingual Ortodonti
  • Estetik Braketler
  • Telsiz Ortodontidir.

Gülüş Akademisi’nde ortodonti tedavileri, büyük bir hassasiyet ve titizlikle yapılır. Dolayısıyla Eskişehir ortodonti ve Eskişehir implant konusunda akla ilk gelen kliniklerden biridir. Belli bir planlama doğrultusunda tedaviye başlanır. Ortodonti uzmanı Banu ERBAŞ, tedavi öncesinde genel muayene yapar. Ardından ağız ve dişlerin durumuna göre tedavileri belirler. Ortodonti tedavisi, sadece tellerden ibaret değildir. Ağız ve dişlerin tedaviye uygun hale gelmesi de oldukça önemlidir. Bunun bilincinde olan Dr. Dt. Banu ERBAŞ gerekli tedavileri yapar ve hastalarını bilgilendirir.

Gülüş Akademisi Sayesinde İmplant Tedavileri Kâbus Olmaktan Çıkıyor

İmplant denilince akıllara ağrılı ve bir o kadar da sancılı bir süreç gelir. Bu yüzden ağız ve diş sorunlarına rağmen birçok kişi implant yaptırmaktan korkmaktadır. Ancak implant, sanıldığı kadar sancılı bir işlem değildir. İmplant konusunda uzman bir diş hekimiyle çalışıldığında ağrı ya da sancı hissedilmez.

Gülüş Akademisi, implant alanında yaptığı çalışmalarla kendisinden sıkça söz ettirmektedir. Diş hekimi Hamit ERBAŞ; çene cerrahisi, dijital estetik ve implantoloji uygulamaları yapmaktadır. Kliniğe gelen hastaneler, implant tedavilerinin ağrılı olmadığını görüp büyük bir memnuniyetle ayrılmaktadır. Bu yüzden Eskişehir implant  ve Eskişehir diş hekimi alanında önde gelen klinikler arasında Gülüş Akademisi gelmektedir.

Gülüş Akademisi Tedavi Ücretleri

Gülüş Akademisi hakkında merak edilen konulardan biri tedavi ücretleridir. Ancak ortodonti ve çene cerrahisi konusunda birçok tedavi çeşidi vardır. Tedaviye göre fiyatlarda değişkenlik olmaktadır. Gülüş Akademisi, hastalarını memnun etmek için çalışmaktadır. Bunun için tüm hizmetlerinde en uygun fiyatları sunmaya özen gösterir. Gülüş Akademisi avantajlarından yararlanmak ve sağlıklı gülüşlere sahip olmak için iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM