Reth-Oh ürünler ile zamanınızı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. Birbirinden keyifli masa üstü oyunları ile dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz. Oyun çeşitleri farklı tasarımları ile yaşam alanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz birçok çeşitten oluşuyor. İnovatif ürünler sayesinde oyun severler kendilerine keyifli zamanlar geçirecek seçeneklere sahip olabiliyor. Farklı modellerdeki oyuncaklar ile boş zamanlarınızı dilerseniz kendi kendinize dilerseniz sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Siz de beklentinize en uygun ürünleri belirledikten sonra JUNOO güvencesi ile alışverişinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Retr-Oh Oyun Çeşitleri

Reth-Oh oyun çeşitleri sunduğu çeşitlilik ile oyun severlerin favorisi arasında yer alıyor.

Masaüstü Bowling oyunu ile artık evinizde, okulda ya da ofisinizde rahatlamak için bir bowling ortamı yaratabilirsiniz. Metal topunu doğru bir şekilde hedefledikten sonra mümkün olduğu kadar fazla koniyi yerinden oynatmanız gerekiyor. 1 ahşap bowling salonu, 1 metal top ve 10 koniden oluşan oyun, retro görünümü ile oldukça ilgi görüyor.

Magic Tricks sihirbazlık kutusu ile sihirbazlık becerilerinizi keşfedebilirsiniz. Kartların yardımı ile bir topun kaybolmasını sağlayabilir ya da bir başkasının düşüncelerini okuyabilirsiniz. Bu kutu sayesinde kısa sürede 5 harika sihir numarasında ustalaşabilirsiniz. Değnek, kart oyunu, vazo, top, lastik başparmak, kapaklı plastik kutu, 5 adet çivi, 1 adet madeni para ve 1 adet de mendilden oluşan kutu sizin de çok ilginizi çekecek.

Masaüstü Basketbol Seti sayesinde birkaç dakika içinde hızlıca kafanızı dağıtabilirsiniz. Sepeti hedefleyerek topu fırlattıktan sonra mümkün olduğunca çok puan toplamayabilirsiniz. 3 sepete sahip olan ahşap basketbol sahası, ipe bağlı bir top, 3 kırmızı ve 3 mavi iğneden oluşan set boş zamanlarınızda en keyifli eğlencelerinizden olacak.

Magnetic Dartboard Manyetik Dart ile klasik dart oyununu evinizde veya ofisinizde keyifle oynayabilirsiniz. Hem de manyetik çubukları sayesinde, duvarlara zarar vermeden eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Reth-Oh Balloon Set Figür yaz partilerinin olmazsa olmazlarından biridir. Bu kutun içinde yer alan 10 adet modelleme balonu, 1 adet balon pompası ile komik hayvanlar ve figürler modelleyebilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Reth-Oh Oyun Fiyatları

Reth-Oh oyun fiyatlarını belirleyen birçok unsur var. Bunlardan ilki ürünün içeriğidir. Ürün paketinde kullanılan diğer ürünler ve ürün sayıları fiyatlarını doğrudan etkiler. Skymee gibi ürünlerin fiyatları diğer ürünlere göre biraz daha yüksek olabilir. Bu durum ürünün teknolojisiyle de ilgilidir. Fiyatları belirleyen bir diğer unsur ise ürünlerin içeriğinde kullanılan materyalin kalitesidir. Kullanılan materyalin kalitesi ürünün performansını da etkiler.

Siz de kaliteli oyun seçenekleri içinden seçim yaparak, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Boş zamanlarınızı çok daha eğlenceli hale dönüştüren Reth-Oh oyun çeşitleri ile keyifli oyunların tadını çıkarabilirsiniz. Zaman kaybetmeden oyun çeşitleri, nanospresso gibi gelişmiş ürünlere JUNOO kategorisinden inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM