Mersin rinoplasti ameliyatları alanında uzman doktorlar tarafından dikkatli ve özenli şekilde yapılır. Aksi takdirde istenilmeyen sonuçlar doğurmasına neden olabilmektedir.

Burun ameliyatı çok ince detayları olan ve bazı durumlarda uzun sürebilecek, ameliyat esnasında narkoz kullanılan ameliyatlardır. Narkoz verilecek kişinin buna hazır olması rinoplasti ameliyatı için önem taşımaktadır. Başka koşullarda rinoplasti ameliyatı mümkün değildir. Estetik operasyonlar öncelikle insan sağlığını dikkate alınarak yapılmalıdır. Yoksa yapılan estetiğin hiçbir önemi olmamaktadır. Necmettin Tütüncü adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Rinoplasti Ameliyatı Aşamaları

 Mersin rinoplasti ameliyatı ilk olarak ön görüşme ile başlar. Kişi doktor ile istediği şekil ve yapılacak işlemleri detaylı olarak konuşarak bir planlama yapar. Her şey bu plan doğrultusunda ilerlemelidir. Ameliyat öncesi vücudun hazır olup olmadığını anlamak için bazı tahliller istenecektir. Bu tahliller kan tahlilleri, akciğer filmi ve EKG sonucudur. Bunlar vücudun ameliyat için uygun olup olmadığını anlamaya yardımcı olur. Bu sonuçlara göre rinoplasti ameliyatına başlanabilmektedir.

Ameliyat Sonrası

 Ameliyat sonrası burun delikleri ve dış kısmına özel bir tampon konulmaktadır. Bunlar doktorun size söyleyeceği güne kadar ellenmemeli ve darbe almamalıdır. Ameliyat sonrası gereken ve planlanan bakımların doğru ve düzgün bir şekilde uygulanması gerekir. Böylece ameliyat amacına ulaşmış olacaktır. En iyi hizmet için Necmettin Tütüncü sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:https://necmettintutuncu.com/burun-estetigi-rinoplasti/

Editör: Mustafa YILDIRIM