İbrahim Haydar Büyükeren, Yasin Yentürk, Osman Çalışkan, Ali Okuyucu, Mehmet Ali Aydın düzenlenen tören ile aday adaylıklarını kamuoyu ile paylaştı.

İŞ ADAMI

İbrahim Haydar Büyükeren

1981  Eskişehirde doğdu. Öğrenim hayatını Eskişehir'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi iktisat fakültesi  Maliye bölümünden mezun oldu. Saadet Partisinin çeşitli kademelerinde görev aldı. 

Evli ve 3 Çocuk babasıdır.

İş adamı

Yasin Yentürk

1988 Yılında Eskişehir’de doğdu. Evli ve 2 Çocuk Babasıdır. Öğrenim hayatını Eskişehir’de tamamladı. 2006 yılından beri Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Şu an Odunpazarı İlçe Tanıtım Ve Medya Başkanlığını Yürütmekte. Özel bir şirkette Tasarruf Finansman Portföy Yöneticiliği yapmaktadır.

Portföy Yöneticisi

Osman Çalışkan

1962 Eskişehir Sarıcakaya doğumlu olan Okuyucu İlk ve Orta öğrenimini tamamladıktan sonra çiftçi olarak hayatını daim ettirdi.Uzun yıllardır Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ÇİFTÇİ

Ali Okuyucu

1968 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Öğretmen olarak göreve başladı. Hayatını Emekli olarak daim ettiren AYDIN Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Emekli Öğretmen

Mehmet Ali Aydın

Editör: Mustafa YILDIRIM