. Oyun yönetmenliği yapan Senai Dalar yönetiminde yine sağlık çalışanlarından oluşan tiyatro kulübü yüzleri güldürdü. Program başlangıcında konuşmasını yapan Esçad Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Öcal :

“Etkinliğimize başlamadan sizlere çok kısa esçad kimdir, ne iş yapar, neler yaptı , hedefi nedir birazcık bahsetmek istiyorum.

ESÇAD 27.7.2018 tarihinde ; sağlık çalışanları arasındaki ben düşüncesini biz yapmayı hedefleyerek kuruldu.

Sağlık çalışanlarını ; 39 meslek gurubu ile ; doktoru, hemşiresi, laborantı, eczacısı, teknisyeni, personeli ile bir zincirin tüm halkalarını bir araya getirmek, ayrıştırmadan tek çatı altında toplamak,

Sağlık çalışanları arasında her türlü ayrımcılıktan ve siyasetten uzak durarak, çeşitli sosyo- kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetler aracılığı ile kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, aynı zamanda sağlık alanındaki yenilikleri de takip eden mutlu sağlık çalışanları oluşturmayı hedeflemiştir.

2018 den bu yana 1000 i aşan üyelerimiz ile , burs verdiğimiz  önceliği sağlık çalışanı evladı olan çocuklarımız ile, covidden vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına TEV ile birlikte oluşturduğumuz ‘TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu ‘ile , koromuz, tiyatro ve spor kulubümüz, yayınladığımız ve yazdığımız makalelerimiz ,gezilerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz, kamu bilinçlendirme eğitim çalışmalarımız  ile birlikteliğimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Sözü fazla uzatmadan ;

 TİYATRO kulübümüzün hazırladığı oyunlarla sizleri başbaşa bırakıyorum sağlıklı günlerde yeniden bir arada olalım diyoruz, hepiniz tekrar hoş geldiniz”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM