Sosyal medyada herkes yazıyor deniliyor ben size köşemden açıkça yazıyorum.

Şu sizden güç alıp kendini insanlıktan uzak tutan, sizin tarafınızmış gibi görünüp insanlara kan kusturan - halkına hizmet etmeyi hakka hizmet gören, hiçbir çıkar için boyun eğmeyen, insanları görmenizi engelleyen- toplumu sürekli birbirinden uzaklaştırıp, partilerinde hiçbir emek çekmeden gelip söz sahibi olan, bir taraftan keselerini güçlendiren, bir taraftanmış gibi görünüp insanları haksız yere suçlayanları hâlâ görmediniz mi?

Bu ölümlü dünyada İslam dininin sevgi, barış ve hoşgörü kavramını unutturan hiçbir gün ben anlayayım diye eline Kuran almayan, alsa da onu da göstermelik alanları görmediniz mi? Toplumun geleceğini düşünüp, insanların hak hukuk yolunda eşit ve adil yaşamalarına katkı sunan insanları görmediniz mi? Zulüm edenlerin etrafınızı sarmasından, kapatmasından mı görmediniz?

Ne oldu size tabandan halkın içinde yaşayarak bugünlere geldiniz. Bir değil yüzlerce hata yapıldı yapılıyor. Bu güzel ülkemiz ve insanlar bunu hak etmiyor. Yoksul yine yoksul zengin daha da çok oldu. Eğer çalışarak zengin olmak kolay olsaydı elleri patlamış işçi, emekçiler zengin olurdu. Eğer çalışarak zengin olunsa emekliler bu devlete ömrünü verdi birçoğu hala çalışıyor zengin olurdu.

O hal var  sus bu hal var sus ben 60 yaşındayım ülkeme ve topluma elimden gelen tüm hizmeti verdim vermeye devam ediyorum.

Ama artık duyun, yeter gerçekleri öldükten sonra mı yazacağım. Yazdığım her satırın arkasında duruyorum.

Bu ülke, bu güzel insanlar bu durumu hak etmiyor.

 Mutlu olmayı koşulsuz birbirini sevmeyi, yalansız, iftirasız yaşamayı hak ediyor.

Ülkemizin etrafında yüzlerce sorun varken, İmam nikâhı gelip birinci sırayı alıyor. Cahil insanların aşağılamalarını bu kadınlar hak etmiyor. Nefes alalım diyoruz biri gelip termik santraller kuruyor. Hastanelerimize ehil olmayan müdürler atanıyor. Yıllarca emek vermiş doktorlarımız o ehil olmayan kişilerle azarlanıyor. Hangisini size anlatayım. Umarım bu yazımı okuyanlar olur ve size ulaşır.

Saygılarımla.