Şube Başkanı Hamit Dokuzlar şu açıklamayı yaptı; “Değerli Şeker ve Makine Fabrikasında çalışanlarımız, emekli olmuş ağabeylerimiz ve kıymetli basın mensupları;

Eskişehirspor Bir ANADOLU Efsanesir.

Eskişehir olarakda geçmişteki adı ile söyleyeyim Şeker Fabrikası, Basma Fabrikası (Sümerbank),Tayyare Fabrikası ( Hava İkmal ) Demir Yolları olarak Eskişehir’imizin Cumhuriyet dönemi fabrikalarıdır. Bu şehirde doğup büyüyen dedelerimizin , babalarımızın hemen hemen hepsi bu fabrikalarda çalışıp emekli olmuş bizlerde onların sayesinde bu günlere gelmişizdir. O yüzden bu fabrikalar gibi Eskişehirspor’da bizler için çok büyük bir değerdir.

Eskişehirspor’da Şehrimizin En Büyük Markasıdır.

Neden yardım yapayım , daha önce yaptık da ne oldu, bana ne futboldan gibi söylemleriniz olabilir.Böyle kısır tartışmalar yerine birey olarak, aile olarak, iş arkadaşı olarak, ülke olarak da her alanda yarınları düşünmemiz gerektiğidir.

Bizler Şeker – İş Sendikası Eskişehir Şubesi olarak ,Ekmeğini yediğimiz,Suyunu içtiğimiz şehrimizin takımına elimizden geldiğince sahip çıkarak bu zorlu virajda hep beraber olalım diyoruz.

Sofra’da   Bizim de  ŞEKERİMİZ    Bulunsun……..”

Paylaşılan görselde ıban numarası da eklenerek yardımın banka hesabına yapılması istendi.

Ekran Alıntısı-430

Editör: Mustafa YILDIRIM