Metal üretim üzerine çalışan Serial Metal firması sektörlerin tedarik ihtiyaçlarını karşılamak adına 8 yıldır çalışıyor. Tedarikçiler arasında öncü konumunda olan firma alüminyum ve türevi ürünlerin üretilmesini sağlıyor. Kaliteli ve modern olarak üretilen ürünleri sayesinde sanayinin sürekliliğini sağlıyor.

Serial Metal Modern Makine Parkuru İle Üretim Yapıyor

Konya alüminyum üretim firmaları arasında bulunan Serial Metal modern makine parkurundan yararlanarak üretimin tamamlanmasını sağlıyor. Ayrıca üretimde modern teknolojiden yararlanarak sektörlerin kaliteli alüminyumlara sahip olmalarını imkan veriyor.

Modern makine parkuru ve teknolojide modernlik anlayışı sayesinde yılda 9000 ton üretim yapıyor. Böylelikle sektördeki talebin karşılanabilmesini sağlıyor. Konya’da üretim yapan firma Konya başta olmak üzere ürünlerini diğer şehirlerde üretim yapan sektör öncüsü firmalara ulaştırıyor. Böylelikle kaliteli alüminyumların makineler ve eşyalarda kullanmasına aracı oluyor.

Serial Metal Firması Sektörlerle İş Birliği Yapıyor

Makine ve metal ürünleri tedariki üzerine çalışan Serial Metal firması sanayiyi oluşturan pek çok sektörle çalışıyor. Bu sektörlere alüminyum levha, disk ve dökme rulo tedariki sağlıyor.

Firmanın iş birliği yaptığı sektörler ise şunları oluşturuyor;

o İnşaat sektörü

o Dayanıklı tüketim sektörü

o Mutfak eşyası sektörü

o Otomotiv sektörü

o Isıtma soğutma sektörü

o Enerji sektörü

Bu sektörler için alüminyumların ve yan ürünlerinin üretimini sektörlerin kullanım durumlarına uygun şekilde yapıyor. Böylelikle istenilen özellikteki ürünlerin kullanılarak kaliteli makine ve eşyaların üretilebilmesini sağlıyor.

Serial Metal Ürünleri Uluslararası Fuarlarda Sergileniyor

Alüminyum üzerine çalışan Serial Metal firması alüminyumdan üretilen ürünlerinin tanıtımı için uluslararası fuarlara katılıyor. Bu fuarlarda ürünlerini yurt dışı ülkelerine de tanıtarak ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Bu tanıtımları sayesinde Türkiye’nin dışında Avrupa ülkelerine de ürünlerinin ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca ürün tedarikine ihtiyaç duyanların aradıkları kaliteli ürünlere kavuşmalarına yardımcı oluyor. Serial Metal firmasının ürünlerinin tanıtımı için katıldığı fuarlar arasında ise Aluexpo fuarı bulunuyor.

Serial Metal Ürünleri Online Sipariş Edilebiliyor

Mutfak eşyaları, otomotiv ürünleri ve dayanıklı tüketim ürünleri için alüminyum levha, disk ve rulo arayan kişiler Serial Metal firmasından tedarik edebiliyorlar. Ürün tedarik ihtiyacı olan kişiler web sayfası üzerinden online sipariş verebiliyorlar.

Sipariş vermeyi isteyen kişilerin sitede hazırlanmış olan iletişim formunu eksiksiz doldurarak istedikleri ürünü belirtmeleri gerekiyor. Ayrıca sipariş için 0332 239 19 13 veya 0332 239 19 14 numaralarını kullanarak arama yapabiliyorlar.

Serial Metal Bünyesinde Çalışacak Personel Arıyor

Serial Metal firması enerji, otomotiv ve mutfak eşyası sektörlerinin ürün tedarikine katkı sağlamasının yanı sıra istihdama da katkı sağlıyor. Konya Organize Sanayi Sitesi’nde tesisleri olan firmanın çalışanı olmak isteyen kişiler iş başvurusunda bulunarak firma bünyesine katılma şansı elde ediyorlar. İş ihtiyacı olan kişilerin Kariyer Başvuru Formu’nu doğru şekilde doldurarak firmaya göndermesi ve işe alınmak için geri dönüşü beklemesi gerekiyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM