Çok sayıda kişi sigarayı bırakma konusunda yanlış yöntemler uygulamaktadır. Örneğin SMOK marka elektronik nargile gibi ürünleri kullanmak gibi. Veya sigarayı kullanım sayısını azaltmak gibi. Her şey beyinde başlar, beyinde biter unutmayın. Sigarayı yavaş yavaş değil, aniden bırakın! Sigarayı azaltmak ya da sigarayı yavaşça bırakmak çoğu zaman işe yaramayan bir yöntemdir. Tek seferliğine içmek ya da daha az sigara içmek sigarayı bırakmanızı sağlamayacaktır. Etkili bir sonuç almak istiyorsanız kendinize olan inancınızı pekiştirin ve daha sonra bir anda sigarayı kesin. Cebinizdeki paketi çöpe atın ve bırakın!

Sigarayı Bırakmak İçin Kendinize Telkinlerde Bulunun

Sigarayı bırakabileceğinize dair kendinize telkinlerde bulunun. İnsan, ağzından çıkan sözlerin yaşamını ne kadar etkilediğini bilmeyen bir canlı. Sizler de sözlerinizin hayatınızı etkileyeceğini ve yaşamınızı baştan aşağı değiştirebileceğini unutmayın ve kendinize telkinlerde bulunun.

Tütünsüz Yaşayabildiğiniz Gerçeğini Hatırlayın

Doğduğunuzdan beri sigara içmiyorsunuz, sigaraya belirli bir yaşınızda başladınız. Yani sizler de hayatınızın bir kısmını sigara içmeden sürdürdünüz. Öyleyse bunu tekrar yapabilir ve sigara olmadan yeniden ve eskisi gibi konforlu bir şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz.

Unutulmaz Yurtdışı Turları İçin Onurtour Fırsatları Unutulmaz Yurtdışı Turları İçin Onurtour Fırsatları

Sigaraya Değil, Hayata Odaklanın

Sigarayı bırakmak zor bir süreç olabilir. Ancak önemli olan yaşamınıza devam etmektir. Sürekli olarak sigarayı düşünerek sigaradan kurtulamazsınız. Bazen istemeden de olsa aklınıza gelebilir ve bu çok doğal. Ancak sigara hakkında konuşmak ve bu konuyla ilgili olarak sürekli araştırmalar yapmak size iyi gelmeyebilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM