Günlük hayatta iş yerinde sıklıkla kullanılan malzemelerin sağlam, ulaşılabilir yerde olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda personellerin rahat, verimli, motive şekilde çalışabilmesi için ofis ortamı ya da kurum ve kuruluşların bireyler uygun büyüklükte ve nitelikte olması oldukça önem taşır. BU nedenle sektöre uygun olarak dizayn edebilecek ortamı olan, personelleri motive edecek, ihtiyaçlarını karşılayabilecek potansiyelde olan iş yerine dönüşüm gerçekleştirilebilir. Bu dönüşüm gerçekleşebilmesi için yöneticiler ya da sorumlular ofis taşımacılığı alternatifinden yararlanır.

Yeni iş yeri mekânı belirlendikten sonra planlı, organize ve stressiz şekilde taşınma işlemlerini tamamlayabilir. Özellikle büyük firmaların kolay şekilde başka bir ofis, holding ya da laboratuvara taşınması için profesyonel olarak hizmet veren firmalardan yararlanması gerekir. Bu firmalar sayesinde iki taraflı memnuniyet içeren sözleşme imzalanır ve bu sözleşme sayesinde firma personelleri daha titiz şekilde sürecin tamamlanması için çalışmalarını yürütür. Kurumsal ofis taşıma işlemleri için alanında deneyimli, sadece iş yeri ofis taşımacılığı yapan şirketlerden yardım alınmalıdır. Bu sayede süreçler daha profesyonel, sorunsuz ve planlı şekilde tamamlanarak yeni ortamda hızlı şekilde çalışılmasına yardımcı olur. Bu nedenle yönetici ya da taşınmada sorumlu olan personeller eşyalara zarar vermeden, gerekli evrakların oluşturulup imzalanarak plan yapılmasına önem vermelidir.


Kurumsal Ofis Taşımacılığı

Ofis nakliyesi hizmeti veren firmalar ev taşımacılığından çok farklıdır. Özellikle büyük ve önemli eşyaları bünyelerinde bulunduran iş yeri, ofisler taşınırken son derece planlı olunmalıdır. Aynı zamanda kurumsal ofis taşımacılığı sürecinin ev taşımacılığından en temel farkı alınacak hizmete ve süreye göre sözleşme yapılması gerekir. Eşyalar firmaların sürekli kullandığı için önem arz eder ve taşınma sürecinde hiçbir zarar görmemesi için karşılıklı anlaşma sağlanması gerekir. Bu sözleşme ve evrak süreci yaklaşık olarak bir ya da iki hafta sürebilmektedir.

Kurumsal ofis taşıma, loboratuvar, holding gibi geniş kapsamlı ve çok eşyalı olan yerlerde taşınma işlemlerinin kolay olabilmesi için titiz çalışılması gerekir. Eşyaların paketlenmesi, taşınması ve yerleştirilmesi için alanında deneyimli ofis taşımacılığı firmalarından destek almak sürecin sorunsuz şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Ofis taşımacılığı alınan hizmet türüne göre sınıflandırılması, planlanması ve belirlenen günde sürece başlanması gerekir. Planlı şekilde yürütülen ofis taşıma işlemi istenen tarihte taşınma işleminin tamamlanmasına, firmaların çalışmalarına devam edebilmelerine yardımcı olur. Bu süreçte gerek duyulan tüm araç gereçler ile en düzenli şekilde eşyalar taşınır.


Profesyonel Nakliyat Şirketleri

İş yeri taşınma süreci zor, planlanması gereken ve iki tarafın memnun kalacağı, mağdur olmayacağı şekilde sözleşme hazırlayıp imzalaması gerekir. Böylece iş yeri taşınma süreci daha planlı, prosedüre uygun şekilde hareket edilir ve ilerleyen dönemlerde hiçbir problem yaşanmadan süreç tamamlanır. Bu nedenle iş yerleri, kurum ya da kuruluş, holding ya da laboratuvar taşımacılığı için en profesyonel, deneyimli, müşteri memnuniyetine önem veren ofis taşıma şirketleri ile anlaşmak gerekir. Sadece ofis taşımacılığı hizmeti veren, ofislerin büyüklüğü ve eşya niteliklerine en uygun olacak şekilde eşyalar zarar görmeden planlanan şekilde yeni iş yerine götürülerek hızlı şekilde yerleştirilmesine yardımcı olunur.

Kurum ve kuruluşlar herhangi bir sebepten ötürü farklı alanlara taşınmak zorunda kalabilir. Bu durumda önemli olan evrak, eşyaların zarar görmeden hasarsız şekilde yeni yerlere götürülmesi için kurumsal taşımacılık hizmetinden yararlanılması sürecin sorunsuz şekilde tamamlanmasını sağlar. Aynı zamanda eşyaların hiçbir zarar görmemesi için taşınma sürecinden önce sözleşme yapılır ve eşyalar garanti kapsamında olduğu için ofis, kurum ya da kuruluşlar mağdur edilmeden taşınma işlemleri tamamlanır. Böylece firmalar üretim, çalışma faaliyetlerine devam etme, sektörde büyüme ge ve gelişme yakalayarak ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamış olur.


Ofis Taşımacılığı Paketleme Hizmetleri

Ofis taşımacılığı işlemleri ev taşıma sürecinden farklıdır ve planlanan taşınmanın hızlı şekilde gerçekleştirilmesi için nakliyat firmaları ile görüşülmelidir. Alnında uzman ve profesyonel nakliyat hizmeti sunan şirketler sayesinde ofisler en güvenli şekilde taşınma sürecini tamamlar. Bunun dışında alınması istenilen nakliyat hizmetleri başlangıçta firmalara iletilmelidir. En çok talep edilen hizmetlerin başında ise ofis taşımacılığı paketleme işlemleridir. Bu hizmet doğrultusunda profesyonel ekip eşyaları kategorize eder ve sağlam kutulara yerleştirerek taşınması gereken mekâna ulaştırılır. Bu yerlerde eşyalar belirli kriterlere uygun olarak sınıflandırıldığı için yerleştirme işlemleri daha kolay olur.




 

Editör: Mustafa YILDIRIM