Vakıftan yapılan açıklama şöyle; "Sivrihisar eğitim vakfı depremden etkilenen ve Sivrihisardaki yurtta kalan vatandaşlarımızın yanındadır

Aynı zamanda Sivrihisar'dan gelen her talebe kayıtsız kalmamaktadır Bu anlamda açıklamalarda bulunan;

Vakıf Başkanı Bekir KALIR Sivrihisar kaymakamlığımızın yönlendirmesi yurt müdürünün ihtiyaç listesini belirlemesi sonrasında talep edilen her ürün vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. ilk önce 0-16 yaş grubu evlatlarımızın ihtiyaçları karşılanmış akabinde, ise diğer yurtta kalan vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları ürünler karşılanmıştır. .Bundan sonra talep edilmesi halinde  destek olmaya  devam edilecektir. Sivrihisar'da yurtta kalan 220 vatandaşımız bulunmaktadır.

Yine Sivrihisar'da  Ocak/2023 aynda  faliyete geçen Nasreddin Hoca huzur evinin ihtiyacı olan 2 adet çamaşır makinesi ve iki adet kurutma makinesi üyelerimizin desteği ile satın alınmış ve huzur evimize teslim edilmiştir.

Bu anlamda hem depremzelerimizin hemde Nasreddin Hoca huzur evinin ihtiyaçlarını karşılayan yüce gönüllü hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Mübarek ramazan ayının ülkemize, vatandaşlarımıza  hayırlara vesile olmasını diler, memleketimizin büyük afetleri bir daha yaşamamasını yüce Allah tan dileriz." 

Editör: Mustafa YILDIRIM