AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Alpu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İlçe Başkanı Adnan Yavaş, muhtarlar ve AK Parti’ye gönül vermiş üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda kutlu davamızı, mutlu Türkiye ideali ile sırtında taşıyan, fedakâr ve cefakâr dava arkadaşlarım diyerek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Karacan, “bugün bu salonda, ezilmişlerin ve mazlumların tüm dünyada ki babası, doğru siyasetin, dünyaya karşı dik duruşun ve tüm Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımızı bağrına basan yüreği ak, sözü ak, dava dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Şükürler olsun ki sizinle aynı davadayım, aynı yoldayım.

Türkiye yatırımları AK Partimiz ile gördü

Kıymetli yol arkadaşlarım, ülkemiz AK Partimizin yapmış olduğu büyük yatırımlar ile eğitimden sağlığa, ulaşımdan teşviklere kadar açtığı yol doğrultusunda şehirlerimizin ve ilçelerimizin de kalkındırmasını kolaylaştırıyoruz.

Muhtarlar talep etti Harun Karacan çözdü

Konuşmasının ardından tek tek üyelerin ve Alpu’ya bağlı muhtarların dertlerini dinleyen Karacan anında yaptığı telefon görüşmeleriyle de çözümler oluşturdu.

Salondakilerin büyük coşkusuyla toplantıdan ayrılan Karacan, Alpu merkezdeki kahvelerde vatandaşlarla da sohbet etti.

Editör: TE Bilişim