Mansur Işık 1966 yılında başladığı perde rayı üretimi sektöründe zamanla gelişme göstermiş ve alanında ilerlemiştir. 1970 yıllarında Anadolu esnafına yakın yere nalburiye hizmetini ulaştıran ilk şirketlerden biri olarak bilinir. Bugünlerde Kocaeli'nde faaliyet sürdürmekte ve perde rayı sistemi, sıva profili gibi üretimler ile ilgilenmektedir. Yurt içerisinde 1500 adet müşterisi bulunmakta ve 32 tane ülkeye de ihracat gerçekleştirmektedir. Bakış açısı yenilikçi ve modern olan Işık, sorunlara çözüm geliştirme konusunda da oldukça başarılıdır. Hayatı daha kolay bir hale getiren çözümler üretmiştir.

SlimFlex Korniş Modelleri Nelerdir?

Herhangi bir binada, kapı ya da pencere gibi alanlarda yatay bir şekilde bulunan ürün korniş olarak adlandırılır. SlimFlex, yenilikçi ve modern bir tarz yaratma özelliği ile evlerde ihtiyaçlara yönelik korniş modellerini müşteri hizmetine sunmaktadır. SlimFlex perde korniş modelleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:

1. SlimFlex Classic: Dayanıklı bir yapıya sahip olmasının yanı sıra duvar ve pencerenin şekline göre uygunluk sağlar. Korniş bölgesinin gizlendiği alanlarda kullanıldığı görülür.

2. SlimFlex Innova: Zor bir görev olan perde asma görevini hafifleten Innova kornişler, tek el ile perde asma imkanı sunar. Üstelik perde yükünü korniş taşır, perdeyi asan kişiye taşıtmaz.

3. SlimFlex Deco: Kendinden kartonpiyer yapısı bulunan evlerde dekoratif korniş olarak dekoru kendiliğinden bütün haline getiren bir sistemdir. Estetik bir görünüme sahip olmasının yanı sıra ortama şıklık da katar.

Korniş, kullanım sıklığı bakımından sık tercih edilen ürünlerden biri olarak tanımlanabilir. Evlerde, ofiste ya da günlük hayatta sık vakit geçirdiğimiz diğer alanlarda kullanıldığı görülür. SlimFlex, kornişleri ve korniş aksesuarlarını son model teknoloji ve hammadde ile üretmektedir. Çevreye herhangi bir zararı olmayan yapıda olan aksesuarları ABS plastikten meydana getirilmiştir. Bu malzeme çocuk oyuncakları gibi ürünlerde de kullanılan, herhangi bir olumsuz tarafı bulunmayan, güvenilir bir malzeme olarak bilinir. SlimFlex kornişler, fiyat açısından bakıldığında her bütçeye uygunluk sağlayan ürünlerdir. Kalitesi, dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması gibi özellikleri de ekonomik açıdan daha uygun olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM