Eskişehir'de ücretsiz otopark sayısı dörde yükseldi
Eskişehir'de ücretsiz otopark sayısı dörde yükseldi
İçeriği Görüntüle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gelenekselleşen ve heyecanla beklenen Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu için geri sayım ve büyük buluşma için başvurular resmen başladı.

UNUTULMAZ BİR YARIŞ DENEYİMİ

15-16 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan maratonda katılımcılar, Porsuk Çayı’nın eşsiz manzarasında ve şehrin simge noktalarında adımlayarak sporun heyecanını doyasıya yaşayacak.

YARIŞ KATEGORİLERİ

Her yaştan ve her kesimden sporseverin kendine yer bulabileceği organizasyonda bu yıl şu kategoriler yer alıyor; 21K yarı maraton, 10K koşusu, çocuk koşusu, paralimpik koşu ve şirketler koşusu.

MARKALAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Festival alanında kurulacak stantlar; spora, sağlıklı yaşama ve kent kültürüne değer katan tüm kurum, kuruluş ve markaların katılımına açıldı. Binlerce sporcu ve ziyaretçiyi ağırlayacak olan etkinlikte, markalar Ana Sponsor veya Destek Sponsoru olarak da yer alarak bu büyük enerjinin bir parçası olabilecekler.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Stant ve sponsorluk başvurularıyla festival coşkusuna ortak olmak isteyen herkes bugünden itibaren www.eskisehiryarimaratonu.com adresi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve kayıtlarını oluşturabilir.