Sıvıların bir depodan veya bir merkezden belirli bir alana taşınması ve dağılmasını sağlayan mekanik mekanizmaları su pompası adı verilmektedir. Sıvıyı düşük basınçtan yüksek basınca hareket ettirme özelliğine sahip olan su pompaları fiziksel kaldırma ve sıkıştırma kuvveti ile bir içme prensibi oluşturmakta ve bu prensip doğrultusunda çalışmaktadır.  Özellikle sulama sistemlerinin en önemli parçalarından birisi olan su pompası farklı bazı nedenlerden dolayı arıza verebilmektedir. Arızalanan su pompalarının tamiri sağlanarak yeniden verilme ve güvenli bir kullanım imkanı oluşturulmaktadır.

Her tür su pompa tamiri için Eskişehir Yıldırım Yapı firması ile iletişim kurabilirsiniz. Türkiye'nin neresinde olursanız olun kargo ile arızalı su pompasını firmaya ulaştırabilir ve kaliteli bir şekilde tamir edilmesini sağlayabilirsiniz.  Detaylı tamir işlemleri için Eskişehir Yıldırım Yapı firması Web sayfasını kullanabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden firma yetkilileri ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Su Pompası Bakım Hizmeti

Su pompaları sürekli olarak aktif halde kullanılan mekanik parçalardır. Dolayısıyla bu parçaların belirli aralıklarda servis ihtiyacı bulunmaktadır. Pompa servisi tarafından yapılan bakımlar sayesinde su pompalarının çok daha uzun yıllar güvenli ve verimli bir şekilde kullanılabilmektedir.  Su pompası bakım hizmeti için Eskişehir Yıldırım Yapı firmasını tercih edebilirsiniz.

Firma tarafından farklı özelliklerde ve markalarda olan su pompası için bakım ve servis hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda tamir işlemleri ile de faaliyet göstermektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM