Belirli yüzeylere baskı yapmak, son yıllarda gelişen teknolojinin yardımıyla daha kolay hale gelmiştir. Bu iş için özel olarak üretilen kağıtlara alınan desenler, görseller ve amblemler; temelinde ısı ve basınç uygulayarak çalışan cihazlar ile yüzeylere aktarılır. Bu yüzeyler ; kıyafet, çanta gibi yumuşak yapılı tekstil ürünleri olabileceği gibi sert porselen, polyester gibi malzemelerden üretilen ürünler de olabilir.

Tekno Final baskı sürecinde kullanabileceğiniz tüm makineleri ve yardımcı malzemeleri bulabileceğiniz en doğru adrestir. Firmanın geniş ürün yelpazesinde, farklı ölçekteki işletmelere yönelik olarak tasarlanan farklı büyüklükte transfer baskı sistemleri mevcuttur. Bu sayede hobi amaçlı olarak hediyelik eşyalara, tişörtlere baskı tekniklerini kullanabilir; belirli bir kazanç elde edebilirsiniz.

Süblimasyon Baskı Ürünleri Fiyatları

Süblimasyon baskı ürünleri arasında; ödüller, cep telefonu kılıfı, tekstil ürünleri, seramik ve porselen ürünler yer alır. Aynı zamanda ahşap ve camdan yapılmış ürünler de kullanılarak baskı sürecinin gerçekleştirilmesi mümkündür. Kurumsal firmalar, reklam amaçlı olarak kendi isimlerinin ya da markalarının yer aldığı ürünleri müşterilerine sunabilir. Bunun için Tekno Final’in kalıcı baskı malzemelerini kullanmak, hediyelerin de uzun süreli saklanabilmesine fırsat verir. Siz de cazip fiyat avantajlarından yararlanarak ihtiyaç duyduğunuz tüm malzemelere aynı anda sahip olabilirsiniz.

Transfer Baskı Sistemleri Fiyatları

Transfer baskı sistemlerinden hangisinin kullanılacağı, işlem yapılacak yüzeye göre farklılık gösterir. Örneğin; tabak üzerine baskı yapılacaksa buna özel olan makine kullanılmalıdır. Tekno Final; kalem, kupa, şapka gibi farklı ürünlerin yapısına özel makineleri sayesinde her zaman ihtiyaca uygun çözümler sunar. Set halinde satılan ürünlerin ekonomik fiyatları baskı sırasında kullanılan tüm malzemelere aynı anda sahip olmanızı sağlar.

İş sağlığı ve güvenliğine uygun bir makine kullanımı için eldiven gibi malzemeleri satın alarak, kendi sağlığınızı ve çalışanlarınızın sağlığını korumaya alabilirsiniz. Baskı silikonu, baskı pedi ve bardak aparatı gibi yan ürünler de parça değişimi ihtiyacınızda size kolaylık sağlar. Siz de tüm bunlara TeknoFinal güvencesiyle sahip olabilir ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM