Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde kurulan Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu, Tepebaşı bölgesindeki faaliyetlerini sürdürüyor.

Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler yönetimi ile birlikte kentteki tarım kurum ve kuruluşlarını bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kızılinler ve yönetimi, Eskişehir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Bölge Birliği, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı, Eskişehir Barosu, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Kızılinler ve yönetimi, kentte gerçekleştirilen tarım ve üretim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunurken yapılacak projelerde iş birliği oluşturulması amacıyla da diyalog sağlamış oldu.

Kızılinler kurumların yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür ederken, Tepebaşı Belediyesi ile sürdürülen iş birliğinin genişletilerek Eskişehir üreticisine daha fazla katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM