CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Türkiye İşçi Partisi (TİP) Eskişehir İl Örgütü’nü ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce son olarak TİP Eskişehir İl Örgütü ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri ile 31 Mart seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Yerelde halk düzeyinde kurulan ittifakın çok değerli olduğunu belirten Av. Ayşe Ünlüce “Yılmaz Hocamızın 25 yıldır bu kentte kurduğu bir ittifak var. Biz bu ittifakı tabanda sürdürmekte kararlıyız. Türkiye’deki birçok olaya karşı gösterdiği tepkiler ile Türkiye İşçi Partisi’nin de yurt genelinde yükselen bir ivmesi olduğunu gözlemliyorum. Sizlerden güzel şehrimiz Eskişehir için destek bekliyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hasan Toprak ise “AKP iktidarının ‘Merkezi yönetimle yerel yönetimler aynı partiden olmazsa hizmet gelmez’ tehdidinin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. TİP olarak her yerde AKP karşısında saltanatın iktidarını yok etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sayın Ayşe Ünlüce'nin vaatlerinin ve belediyeciliğinin takipçisi olmak şartıyla destek çağrısına olumlu yanıt veriyoruz. Türkiye İşçi Partisi olarak Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkarmıyoruz. Belediye seçimlerini özgür, emekten ve halktan yana bir kent mücadelesinin önünü açacağını umut ediyoruz” dedi.

Ev sahipliği için İl Başkanı Hasan Toprak’a teşekkür eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise “Bu desteğiniz çok değerli ve kıymetli. Türkiye İşçi Partisi’nin her bir üyesine ben teşekkür etmek istiyorum. Halktan yana belediyecilik anlayışımızı ortak akıl ile sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Çakırözer’den Eskişehir’deki veteriner hekimlere ziyaret Çakırözer’den Eskişehir’deki veteriner hekimlere ziyaret

 

Editör: Mustafa YILDIRIM