Sırt, karın ve göğüs çevresine etki sağlayan göbek korsesi, birden fazla bölge için tek seferde zayıflama özelliği meydana getiren iç çamaşırı özelliği taşıyan ve omurga sağlığını da olumlu yönde etkileyen bir korse modelidir.

Slim N Lift ile Vücut Şekillendirme

Giyildiği zaman hızlı bir şekilde 1-2 beden incelme etkisi meydana getiren ve normalde daha zayıf gözükmeyi sağlayan göbek eriten korse, sıkılaştırıcı özelliği sayesinde vücut şekillendirme konusunda faydalı olmaktadır. Karın kaslarının aktif hale gelmesini destekleyerek hem yağ yakımına yardımcı olur hem de fazla yağların vücudun üst bölgesine eşit bir şekilde yayımlasını sağlayarak bölgesel anlamda sıkılaşma meydana getirmektedir. Bel bölgesinin ince gözükmesi, omuzların daha geniş olmasına yardımcı olur ve bu da üçgen bir görünüm meydana getirmektedir. Slim n lift korse; bel bölgesini doğrudan sararak daha ince ve toplu durmasını destekler. Ayrıca karın kısmında yer alan özel dikişleri ile kaslı bir görünüm meydana getirir. Tüm bu şekillendirme etkisi sayesinde vücudun üçgen bir görünüm almasına yardımcı olur.

Zayıf Gösteren Atlet Ne İşe Yarar?

Bölgesel olarak zayıflama ve incelme meydana getirme konusunda faydaları bulunan erkek atlet korseler, kilo problemi olan kişiler için anında meydana incelme ve zayıflama etkisi oluşturabilmektedir. Fazla kiloların gizlenmesini sağlarken aynı zamanda vücudun daha fit ve formda gözükmesini de desteklemektedir. Ayrıca göbek bölgesinde meydana gelen sarkma problemlerinin önlenmesine de yardımcı olur. Çoğunlukla zayıflama konusundaki etkileri ile bilinene bu iç giysiler aynı zamanda sırt bölgesini de sarar ve destekler. Omurga duruşunun düzelmesine yardımcı olarak dik durmayı destekler. Aynı zamanda omurga bozukluğundan dolayı meydana gelen ağrı gibi problemlerin de giderilmesi için faydalı olmaktadır. Daha dik durmak, vücudun daha ince ve atletik gözükmesini destekler. Fazlalıkları gizleyen erkek atlet korseler ile bunu sağlamak daha mümkün bir hale gelmektedir.

Slim N lift Korse Nasıl Giyilir?

Vücudu sararak daha zayıf ve sıkı gözükmeyi sağlayan slim n lift korse, normal bir atlet ile benzerlik göstermektedir. Görünüş itibari ile benzer olsa da yapı olarak tamamen farklıdır. Fakat kullanımı aynıdır. Normal iç çamaşırı atlet gibi bu korseleri günlük hayatta kullanabilirsiniz. Bu atletle giyildiği andan itibaren inceltici etki sağladığı için diğer iç giysilere göre etki bakımından farklılık arz etmektedir. Göbek atleti t-shirt, kazak ya da gömlek gibi her türlü kıyafetin altına giyilebilmektedir. Terletmeyen ve vücut ısısını dengeleyen özelliği sayesinde hem yaz hem de kış aylarında tercih edilebilmektedir. Spor yaparken giyildiğinde daha kısa süre içerisinde incelme ve zayıflama etkisinin oluşmasını desteklemektedir.

Erkek Atlet Korse Kullananlar, Yorumlar ve Sipariş

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız fit gösteren atlet sipariş vererek, sizler de daha ideal ölçülere sahip olabilir ve vücudunuzun forma girmesini sağlayabilirsiniz. Son zamanlarda birçok erkeğin tercihi olan erkek atlet korseler kullanıcılardan olumlu yorumlar almayı başarmaktadır. Sizler de bu korseleri kullanarak, daha zayıf ve ince görünmeyi sağlarken aynı zamanda sarkma problemlerinin giderilmesine de katkı sağlayabilirsiniz. 

Editör: Mustafa YILDIRIM